Wednesday, July 13, 2011

enTri yg Ke-200

Bismillahirrahmanirrahim..


~Alhamdulillah~

heee..nilah entri yang saya tunggu, yang x sabaq tu...yang lagi 5 saya nak capai dari petang tadi~ heee..akhirnya, saya telah sampai ke entri istimewa ini. Sudah 200 post yang saya publish, huuuuu,,sungguh tak sangka (banyak jugak aku ni becakap, walau hakikatnye mang byk cakap..kikiki) ~

ehem2..ni cek lily empunya blog~ cek mimi nak berucap~heeee~ syukur, timeeee kasssssihhh sangat kepada semua pengunjung teratak Kerana Lily saya ni~ sudi luang2 mase, buang2 mase , curi2 mase singgah sini sat, dan yang sudi menjadi penkomen2 tu, lagi nak betima kaseh sebab sudi klik button "POST COMMENT" kat sudut bawah post KERANA LILY ni =) 
tanx sangatttt taw~ sayaaaang kome sume! =.<



entri ke-200 :

kerana Lily, 
ku tidak pernah sepi..
kerana Lily, 
putih suci..
ku sematkan naluri pujangga hati..
buat yang selalu menemani
si lily ini..
yang sentiasa mekar dek hari..
yang senantiasa menunggu tetamu bertandang ke mari..
ya..
sang lebah yang tidak jemu 
merasa madu baiduri..
untuk tatapan sang lebah ini..
lily ini 
akan terus memayungi
madu baiduri mu ini..

Lily?~ devianart




kerana mu Lily..





4 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..
berceloteh ala santai seperti enche ben~

;)

bila sebut posting, haha..adei..pakcik punya, banyak dalam draft

>_<



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

aimie amalina said...

@ Подтверждаю :

wassalam...
~hee...beceloteh dr jiwa pakcik..kiki

aiyaak..pakcik...cepatlah posting! ^_^

FasiHaH SupiaN said...

wahhh cepatnya 200

aimie amalina said...

@ FasiHaH SupiaN :

heee~ ni la keje owg x de keje =)