Wednesday, July 13, 2011

dari LenSa Seoul = 2

Bismillahirrahmanirrahim..


heeee...jumpe lagik! erkk..alhamdulillah..konyang makan tadi..hee.. (ikan merah 3 rase+kerabu sotong+tomyam+sayo) ~ heee..ayah bawa kuo makan, menikmati bayu laut chine selatan yang emm...masih indah permai lagi kot kot la..hee..x sure sebab golap kan..so anggap jela permai, heee =.<
okeh stop! BUkan nak cite pasal makan, hee, dah melalut dah~ nak cite pasal SOL hee aka Seoul yang kedua kali :





melihatkan pembangunan seoul dengan neon-neon yang begermerlapan tu, membuat kawan-kawan saya yang ade DSLR ni kan, gile la amik gambo~ yela..x hamik, rugi wei..heee

tu ade gak selit gembo tempat owang-owang bersuke suki maen ski, hee..mang wallah tengok deme men ski..Kalo saya ,maen elak men guling-guling cam tenggiling la dari puncak tertinggi tu...kiki


Yang gambo beramai-ramai tu sempat la snap kat Korean University~ ade lanskap yang baek punye yang sudi menerima kami sebagai objek untuk disnap gambo..pe lagi~ PICTURE TIME!~ hee

 Rumah Klasik tu pulak, ala, cam kat Melaka tu, mini Malaysia, so, bentok2 umah tradisional yang masih dikekalkan ke anggunan nye sehingga kini~
dorang sangat mengutamakan budaya timur gitu =.<

Sign board pon jadiklah untuk dibuat tangkap gambo an~ (kat Msia ni, ade nak begambo dengan sign board?huuu... mampuih idoknye la kan..hee) ~ yela..ntah bile lag bole nak p tempat winter sonata ni an...hee =.<


heee..okeh! cukup untuk edisi ke-2 ini =)





6 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

heheheh mat saleh kalo dtg sni nk amik gmbar ngan signboard.. public phone.. ngan akak pn ada , please percaya ye.. +.+

aimie amalina said...

@Niena Pengembara Ilahi :

hahahahaha...aiyaak..bagus akak ni..patriotisme menebal gitu..heee..okeh2...tengah cube pecaye..heee =p

Подтверждаю said...

as salam..

wah! mengembara!
cantik gamabr tu. plus susunannya.
pakcik nantikan gambar yang seterusnya ;)



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

aimie amalina said...

@ Подтверждаю :

wassalam pakcik!
hee..maceh ye pakcik..
ye..tunggu2 =)

FasiHaH SupiaN said...

bestnya =.=''

aimie amalina said...

@FasiHaH SupiaN :

heee~ nnti kite g ye cyg =)