Tuesday, July 5, 2011

morNing Incident

Bismillahirrahmanirrahim..


pada jam 5.00 am:


bangun pagi+kucai+solat subuh+hujan+x boleh nak joging+goreng telor 1+pelik+telur putih hilang+masuk angin+goreng telor 2+hancur+masuk hangin gak+masak air+bancuh milo+bakar roti+sapu marjerin daisy+makan+alhamdulillah+on lappy+blog ke fb+blog 1st+fb 2nd+ .............


Heeee, itulah rutin pagi ni, heeeee..Nak cite pasal incident telur 1 tu, yang tetiba tak ade telur putihnya, hilang, sape ntah yang makan, minyak kot yang makan mase tengah goreng. heee.. Tertanya gak, "aku ni tak pandai goreng telor ke, tapi selama hayat ni dok goreng okeh je.."heeee, nasib mak datang menyelamatkan keadaan, mak cakap, masuk angin gaknye. Pk punye pk, asenye, dia belom cukup sempurna jadi telor untuk digoreng kot, huuu, cian die, huuu, tak pelah, nak wat cam ne kan. Dah selamat dalam perot dah. Get Ready untuk di smart tag jek.Kikiki...=.<



popgadget.net






MorNing Malaysia!

13 comments:

NA said...
This comment has been removed by the author.
NA said...

Selamat pagi. Terima kasih kerana lawat blog dan ikut. Saya dah ikut balik

aimie amalina said...

@NA : morning! heee..cecame..tQ follow =)

niena shopping2u said...

^.^

wah...sonok kan dpt masak sndri

Addin said...

dulu addin pernah kena telur masuk angin . nak goreng dah masuk kuali tapi nampak pelik je bentuk dia . hahaha

aimie amalina said...

@niena: heeee..conok! dah lame x dpt msak sendiri.kiki


@addin: hahahah..kite bedua tekene dek tolor..haha =p

FasiHaH SupiaN said...

hahaha......telur ni xde expired date ke??

aimie amalina said...

@ fasihah : heeee, kompem adenye, tap idok plak teman meneleknye kol 500am tadi..kiki =p

Sunah Sakura said...

eh, eh peliknya telur masuk angin...

aimie amalina said...

@sunah sakura : heeee, x de yg peliknye kak, hehe..cume kite je mungkin x dpt nk bezakan telur tu masuk angin ke x..hihi =.<

fRaMe+LenSeS said...

janji makan. hehehe.. tapi camne telur masuk angin tu kamu.. cam heran ja..

Kaca Lensa said...

oho.. xtaula plak... hehe.. dah lama xmask sme2 an... =)

aimie amalina said...

@ frame+lenses : heee..naco tolor nye..heee..tawu bile kite tgh masak..ok tu x masuk angin la..hee


@ akak kayu: heee...akak, rindu nk masak sesame =)