Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Bismillahirrahmanirrahim..


waa~ sudah semakin ajen saya memasuki contest2 ini ye, hee~ sekali lagi meng ajen kan diri..meh2 join mende alah ni disamping tambah kenalan kan~ almaklum, saya budak baru belajo =)

 nak join ni klik sini eh => SILA KLIK SAYE!! =.<

hee~ dulu saya hanya dengar cite pasal blogger otai ni dari mulut membe jiran sebelah bilik~ kikiki, sekarang saya plak menjjadi pengkomen2 di blog abg ben =)

Dulu, saya mule2 join blog ni sekadar untuk meluah kan rase sedih, huuu, time tu mase tengah praktikal, tapi cam endah tak endah jek pon. Atas sebab keboringan yang amat sangat pas menamatkan dunia study sementara tunggu koje, ape lag, tangan ni dok toktektoktek jek depan cek Hp ni~ jom kite kenal2 kawan ramai2 dari seluruh ceghuk kat dunia ni eyh.

nama saye: cam kat profil, Aimie Amalina
umoQ: x cukup 22 taon agi
temPAt sekarang: kota kinabalu sebb ayah keje sini, tapi asal peghok =.< hidup peghok!

hee, apelag eh, nak tye, tyela, saye suke jawab!

selamat kenalan! =.<






15 comments:

Nadzirah K. said...

woot2..datang singgah :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

eiyna zhafirah said...

dtg snggah sini :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-saya-sat-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini datang melawat blog di hujung minggu... =D

selamat berhujung minggu... heee~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

me@monolog said...

thanks singgah blog.. salam perkenalan :)

diya said...

salam perkenalan , singgah dari segmen abg ben .
selamat berblogging yaaa :DD

http://diyazha.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ninie_azriena said...

ninie dtg terjah sini..
salam kenal ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

aimie amalina said...

@ ninie_azriena:

heee..mai2 =)



@diya: heee..saye juge =)



@me@monolog: heee..mai2...=)



@Izzat Nazmi Saiful Bahri :
camat berblog ujung mggu =)



@eiyna zhafirah:

heee..maceh2 =)



@ Nadzirah K.:

heee..mai2 singgah =)

♥yaya budak suka embun♥ said...

singgah ke blog tuan rumah :)
salam perkenalan dari saya :D

Singgah blog aku sat , bleh ?

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ainondreamergirl♥ said...

dtg melawat cni. salam kenal tuan belog. keep on blogging :)

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

aimie amalina said...

@ ainondreamergirl♥ :
maceeeh dtg lawat =)




@gadis melayu :
macehhh..dtg lawat =)




@ KhAiReDzAiMy :
maveeeh! =)

Cik Bell said...

haaaaaaaaaa~sempuut!
Akhirnya jumpa pun jalan ke blOg ini.
hehe~

salam perkenalan yer :)

aimie amalina said...

@Cik Bell :

heeee....cpat2 amik gas..hihi..
salam kenal =)

osHin said...

oshin datang nak berkenalan...

maaf lambat datang singgah :)

http://gurlgemini.blogspot.com