Sunday, July 3, 2011

x wat pe = ??

Bismillahirrahmanirrahim..



heeee..selalu x dengar istilah kat title tu?

"awak buat ape..."
"x wat pe.."


heeee.actually entri ni saya buat khas untuk kawaaaaan baek betol saya. heee.sebabnya:

x wat pe die tu sama lah dengan:



1) on line..ngeeeee (mungkin die malas nak explain bebanyak kan..kikiki )



2) sedang menonton Tv (mungkin die khusyuk beno kan.heeee..  ^_^ )



3) mungkin gak betol die x wat pe, sambil tenung syiling, dok diam-diam belek kuku..heeeee


heeee..papepun, itulah ragam manusia. Apapun yang diistilah dari mulut kekadang hanya 50% je tepat, mungkin kurang, mungkin lebih dari 50% tu, hehe...
wallahu'alam

^____^

hanya dia dan Tuhan je yang tahu kebenaran "x wat pe" tu..hiii.




p/s: kepada yang berkenaan, heee, saya tak akan  serik mengenali kamu lagi..kiki ^___^






6 comments:

Sunah Sakura said...

selalunya cakap terang je...hehehe

aimie amalina said...

hehehehe...terang = izhar halqi..hehe =)

sergeant keroro said...

hehe, tengah main dota. tapi taknak awek marah :P

aimie amalina said...

@keroro : kiki...ha..kan...dah agak dah..mest ade owg len wat gak..hahaha..repot kat awek..kiki =p

Kaca Lensa said...

hehe.. ingat x masa reporter tanya "bila waktu lapang selalu buat apa?"
haha.. bila ingat balik tergelak sorang2.. =P

aimie amalina said...

@akak kayu: hahahahaha..adeh...!wartawan tu jaaat!hahaha