Sunday, July 10, 2011

tiru Aku eyh..?

Bismillahirrahmanirrahim...

huuu~ lega dah mandi..heee...Mase tengah menikmati ayo sejuk tumpah dibadan tadi, tetibe teringat kat sorang member nih..membe "BAEEEK" punyeee..


kejadian ni berlaku masa tengah beseeoonok besopin cam esok dah x de lagi kat korea, heee ~

"eh...ang beli beg ni ke..aku pon beli wei..." (sambil belek2 beg kawan saye tu)
"la..yeke...30 000 won kan ang beli.."( die tye saye dengan muke kerut2)
"eh..x lah..aku beli tadi 25 000 won ha.."
"ang masuk kedai yang vincent bawa tu kan.."
"haa..yelah..kedai yang tula..dah tu je taw cakap omputeh.."
"eh..asal ang dapat 25 000 won.."
"x taw la wei...aku tawar2 dapat la 25 000 won.." (sambil garu pale)
"eee..mane aci...hmm..x nak la pakai beg ni..same pulak nanti pakai kat kelas.. aku nak jual la kat sesape balik Malaysia nanti.."
"erk?lah..pakai jela..pe salahnye...bukan ape pon...aku bukan nak pakai g kelas pon..jenjalan jek..tawula..aku g kelas bawa barang cam guni ann.."
"emm..x pela...x besla..same...pas tu aku dah rugi 15 ringgit wei..hmm.."
"..emm..x pela..ikot ang la ye...aku okeh jek...." (sambil keluar dari bilik die)


huuuu, terkedu saye kejap~..pikir...salah ke ade beg yang same..kan pegi makan angin sesame...dan yang pelik nye..bukan pegi beli beg tu sesame...die pegi dengan owang lain..saye pon pegi dengan owang yang lain..x taw pulak die beli beg yang sama dengan dia..Kalo tawu pon, ape salah nye kan..dah minat same, nak wat cam mane.~ huuu..layan kan jela..ape nak buat, owang dah tak suka, takkan saya nak bazirkan 25000 won macam tu jek..

1000 won = lbh krg 3 hengget
25000= kira sendirik..kiki


 Be different ~ deviantart.com


heee~ saya paham..mang sume, nak lain dari yang lain, barulah rase "HOT!" kan? hee =.< hahaha, nak buat macam mana, kekadang nak tersama dengan owang, bukan sengaja nak pon, dah ade citarasa yang sama, nak buat lagu mana, huhuhu 0.0

SEbab tu ade isu, " ko tiru aku pesal..""..ko tiru aku ke..".."..ne de..ko yang tiru aku.."~ hoo, x kesah la sape tiru sape~ dah tersame, terima jek la..huhu..
TAPI!

lain pulak jadinya..kalo..

 TIRU = PLAGARISM

ha, ni mang x boleh nak diterima la.. we shud appereciate, other's work rite?
ntah-ntah owang tu x tido..x makan..untuk hasilkan sebuah karya, kite sesedap SUNKIST jek pi amik, boh as COPYRITE FROM blablabla..pehh..menikam sanubari sampai x terhiris dah kulit jantung..huu~

buat JAHAT dibalas LAGIIIIIIIIII JAHAT!

hehehe....uuuu..cam garang jekk..bukan garang..cume saje nk kencang sikit..heee

=.<





8 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

skang ni dok korea ke?

Cik Baju Kurung said...

CBK suka ada barang yg sama dgn bestfriend CBK :)

aimie amalina said...

@ niena:

hee..x lah..ni cite haon lepas..heheh




@ CBK:
kan2...kite pon suke..tap ade owg x suke...huhu

Kaca Lensa said...

haha.. mcm tau jek... xpe yg pntg pki duit sndrkn mie..
=)

aimie amalina said...

@Kaca Lensa:

hahaha..kwn baaaek akak kayu!

Cik Arda :D said...

kalau yang jenis suka tiru ni panas gak..tapi kalu tersama , tak kesahla kan? bangga apa taste sama? haha

aimie amalina said...

@ Cik Arda :D :

ha...betol!..nk wat cm ne kan..heheh =p

Asyieq-iN Rkey said...

korea....nak g jugakkk..>.<