Friday, August 26, 2011

masa kecemasan!

Bismillahirrahmanirrahim..


weee..semakin sibuk mengemas segala baju+pekakas-pekakas segala macam mak nenek, hahaha, adoii.. Tak sempat den nak menjengah ke belog nih ha. Kalo tak, dok tercegat jek depan belog kan..Heeeee..  NI jap, acu nak masuk bilik nak tengok blog,..Inaaa...dah balut kek ke...inaaa, dah balut coklat ke. tu kueh cincin amplang sume dah masuk beg ke.. Makkkk oiiii, mak, kite naik kapal terbang ye, bukan naik kete, segalanya nak di hangkotnye, tu baru pegi. Nanti balik, tak tawulah den nak menyetelkan barang-barang nih...adoiiiiii..hehe.. Takpela, demi mak kan, boh la jugak isi.. Hayooo..

Gusi kurang siket saketnye sebab dah makan Ubat susut Bengkak. Tadi gi parmasi.. akak, saya mahu ubat susut bengkak gusi, kalo sakit gigi kan, tu, gusi bengkak. Apa? susu gusi? aiyakkk, aku sebot hilang U dengan T ke.. OOO, tak kak, ubat kasi SUSUT bengkak gusi, kasi KURANG bengkak.. OOooo, kasi kurang bengkak, bha, jap ah... Hayooo..hihi..akak tu terlalu bizi gak nye, tak pon, disebabkan kesakitan kegigian urup U dan T pun ilang, dari SUSUT jadi SUSU, heheh..

Heee, tak sabar menunggu esok, akan fly-fly away go back to hometown~ heee.. Kome, mimi minta maaf sekali lagi kalo tak dapat balas kedatangan kome ye, if free, I'm very sure to reply back oooolllll  your invitation and so on ye.. Heee.. Soriii taw.. Kebizian, masa kecemasan, pitam 2 minit. Heeee.....Jap lagi mimi sambung balik yep! curik mase jap!hahaah..


3 comments:

Iffah Afeefah said...

erm takpe opah

jage dri

slamat braye

Wanz Mejuez said...

salam hari raya tau... kalau sakit gusi tu minum air suam .. kumur kumur je.. insyallah ok...

fiq. said...

mie: hometown kat ne??