Wednesday, August 17, 2011

buLan puasa bulan KesabaRan..

Bismillahirrahmanirrahim..



kekadang kan ase cam nak
baling je mende alah ni..
huuuuu
Tapi pikir balik..
mungkin keCEPATAN yang lagi seko nih..
okeh..nak baling yang ni pulok..
heeeeee..
grrrrrrrrrr
ni die wat hal lagi...pelik pulak...
x tawulah yang mane satu yang CEPAT gile memproses ni
eeeeeeee~
tangan ni pulak laju jek nak hempas
tetibe dengar satu sore
"ha, dok maen intarnet banyak sangat jadi lagu tu, tutup2 la komputer tu.."
errrrr~ hahaha..ni bukan masalah main inTARNET mak..
huk3.
ni masalah dah connect tapi sign kat gelombang2 tu kuat kilat2 pulak kua..
erk.paham ke?
sampai la saat, kene buat eksperimen sendiri, bawa kua  yang seko lagi..
aik? boleh je connect..laju jek..
ni sama ada si kecik dok maen tekannn je, tak pun nak kene humban seko2 ni masuk spital..huuuuu
sabo2.. ye..dok besabo sampai ntah bape kali dok remove install. remove install,
akhirnye welcome back to the normal!
berkat kesabaRan di bulan pose..nasib umo kome due ni panjang!
alhamdulillah...
..
.
.
.
.
.
.
.
 p/s: tunggu ah, nanti aku keje dengan CELCOM ni siap ahhhh! =]







11 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe sabo je laa

NA said...

Mimito, Kak Wina kurang faham. Adakah broadband yang dimaksudkan? Hehe. Sabo jerla kalau line macam siput sedut.

-wina1979-

aiman said...

ahaha..sabor jer lah..

Iffah Afeefah said...

opah mimito

kesabaran amat penting ye

Kancil 8349 said...

salam,

kancil tag nama kamu dalam contest...kalau sudi dapat join nie contest

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-myna.html

maszull said...

salam aimie...kenapalah marah2 ni ..beruk 2 tu mmg mcm tu kalau hujan lagi lah buat hal...

sabo yer dear...:)

Suhaili Sarif said...

opah maxis pun problem :(

Niena Pengembara Ilahi said...

betul2 :)

Bidadari Syurga said...

nak join hempuk celcom bleh...? huh.... mengamarahkan amarah yg sedang amarah nie... haish....

aimie amalina said...

@ Niena Pengembara Ilahi :
heee..mang sabo =)




@ NA :
hehehe
lappy dgn beruk same je kan..
due2 cepat gile..hehehe




@ aiman :
huuuu..ye..sabooo =0)



@ Iffah Afeefah:
ye syg ku kak ngah..huhuhu



@ maszull :
tula mama
sedaya upaya sabo ha..huhuhu



@ Suhaili Sarif:
samelah kite kak long..



@ Bidadari Syurga :
kikiki
bole2 kak.
dialu2kan..hihihi..geram sy x abih lagi nih..hehehe

CikMiMiey said...

celcom oh celcom ...

akak cepat2 ler keje ngan celcom tuh :)