Sunday, August 14, 2011

yang Kiri-Kiri sekalian

Bismillahirrahmanirrahim



..

.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.


weeee.. X tahu nape..dari sejak kecik lagi jeles tol dengan owang kidal or name lain Left-handed nih!huuu.tambah2 lagi kalo yang boleh move on dengan dua2 tangan..pehhhh..ni lagi jeles..hahaha..Ish2.x bek betol. BUkan jeles ape, Tapi ase unik sangat..ase cam bes jek tengok owang kidal menulis menyereng..hahha..heeee... Bole x saya jadi kidal jugak dengan pegi kelas menulis kidal?huuu..ntah ade ke idok kelasnye..hihi.

Walau ape pon, kome2 yang kidal, yang saya kenal ke tidak, saya mengucapkan Hari kidal sedunia eyh, walaupun dengan nada jeles inih!hehehe..

Bes x jadi kidal?huuuu..Sile jangan jawab hokeh!~ grrrrrr.. =p






p/s:sukeeee sangat tenok owang kidal nulih..huhuhu...gian dah ni..=p



6 comments:

DEZAMAN COTTAGE said...

hanya orang yang kidal jer nampaknyer hehehehe...terima kasih tinggalkan komen kat blog saya....tq

aimie amalina said...

@ DEZAMAN COTTAGE :
hahahah..okeh..jwpn tu bole diterima..hee..sesamee! =)

Ezad Skytech said...

sy bukan kidal hee..pernah try la cuba tulis guna tangan kidal..serius..buruk betul tulisan sy..hee~

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech:
weee..same la ezad!

Iffah Afeefah said...

tlisan kanak pun tak berapa nak lawa

inikan pulak y kiri wakaka

mr.ninja ^___^ said...

saye lefthanded..hmpir sume keje ngn tgn kiri..^___^

p/s: even lefthanded golongn minoriti dr tgn kanan,tp owg ttp gune tgn kiri utk basoh beyak!!..kiki