Saturday, August 13, 2011

keroro Task

Bismillahirrahmanirrahim..




adoiii..berbelit2 otak nak paham ayat si azri nih..hahaha..Tapi aku ase aku paham la..heheh..okeh..gasak ah..nak join gak!hihihi..




weee..nak join klik sini eyh!


hokeeey! pakcik alien soh cite pasal diri kat Keroro Task ni..hokeyy..meh nak cite siket:

Nama asal: Aimie Amalina
u can call me: ime@mimi@aimie@pape la yang comei!
umoq: 23 tahun yang tak cukup lagi
asal: Perak tapi sekarang kat sabah sebab ayah keje sini
status: errr~ rahsia!hahhaa...baru jek abih belajo..insyaAllah pas raye ni convo!heee

nak cite ape lagi? haa..meh jadi kawan mimi meh! weeeee





11 comments:

sergeant keroro said...

wah wah, laju betul. sejam semua entri! tabik!

nak panggil opah :P

aimie amalina said...

@ sergeant keroro :
KIKIKI..x dela..x wat ape2 pon boboi =p

Iffah Afeefah said...

opah memang otai

abis sume die siapkan..errr pengsan!

ps:pnggil opah gak

aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah :
weeee..hahah..x de keje la kak ngah =)

NA said...

Mimi ni laju la. Tadi Kak Wina buat segmen mama Maszull wat tu macam semput. Sebab kena buat pautan yang kena tanda (tag), kena tinggalkan pautan kat komen penganjur. Kena lawat blog yang kena tanda tu bagitahu dorang kena tag. Haha. Pening, lepas tu ada tersalah kasi pautan (link) masa pergi ke tempat orang kena tag tu.

Syabas. Kalah Kak Wina kalau ada segmen siapa cepat buat segmen. Hehe.

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
hahahaha..aiyak..akak wina! sy x dpt bygkan cm ne akak cakp..lawok je aih...

Ezad Skytech said...

habis semua lima2 task awak habiskan..heee~

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech:
weeee..ye saye!

Bella said...

Kagum... @_@

myra yusreena said...

mau join..mau kawan.bole?? haha

lilypelangi said...

mau kawan awk juga :)