Saturday, August 13, 2011

doRoRo task

Bismillahirrahmanirrahim..



Fuhhhh..yang ke-4 dah ni..copet mimi..cepat sikit!hahahha..okeh..yang ke-4, Dororo task plak..weeee:



nak join klik SINI ye!

weeee, ni part yang best jugok ah..hehehe..:


Idola Blogger :
weee..kalo nak cite banyak jugak..deme2 ni menjadikan sy panduan untuk berbelog..blogger2 lame yang saya mula-mula intai dulu, Kak sunah, Iffah afeefah dengan Abg Ben la.. PAstu..sowang lagi..Jiran saya..weeee---->sara chan..heee.sebab die jugak saya terpengaruh ke blog!


Blog kegemaran:
weee.yang kat beloglist tula, antara nya, santai bersama Ben Ashaari, sunah suka sakura, gul-gula pelangi, belog peganjur, belog akak2 saya, cam akak bidadari syurga, akak ena, akak wina, weee..kalo sebot ni x abis..hahaha..


8 comments:

TSYA'Z (~_^) said...

hoh bnyak nye lah...hehehe

sergeant keroro said...

hehe, banyak nye. XD

aimie amalina said...

@ TSYA'Z (~_^) :
kikiki..maaaang banyaaak!



@ sergeant keroro:
x tawu nak pilih..boh sumeee..=p

Iffah Afeefah said...

opahhhhh

terharu tapi sedih sbb eja url salah grrr

aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah :
alamak!hahha...tanagn 180km/j..kikiki..x pe..nnti opah betolkan =)

Ezad Skytech said...

ni kalau listkan mmg tak habis ni..(^^,)

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech :
haa..tawuu x pe..hihihihi =p

Cik Sara said...

bukan setakat terpengaruh ni..dah macam kamu plak addicted pada blog..hahaha...keep it up!