Monday, August 22, 2011

"Kenangan Bersama Kad Raya"

Bismillahirrahmanirrahim..



weee
sebelom tarikh luput, terlupa nak JOin ni..
kikiki
mane boleh lupe, cucu bongsu nye segmen..
hahaha..


nak join klik banner alien ni taw!



kenangan? kenangan mu..bersama ku wahai kad raye..heeeee.. Tengah dok pikir gak ni. Yang nyatanye, sejak masuk U ni, dah macam kurang dapat kad aye..huuu..sob3 =[

tapi paling bes masa time sekolah lah. Walau nak pos kat jiran sebelah meja kat kelas, ngengade gak nak pos. Yang paling ngengade bile dok sebelah meja masa kat kelas. Dok belakang rumah mase kat kampung. Pehh.apakah? Hee..nak wat cam mane, nak merasa gak dapat kad aye melalui pakcik posmen yang tak jemu datang umah anta kad aye.

Dan taon lepas,paling tak sangka, seminggu lepas aye, dapat kad aye daripada sorang staff RadiCare mase praktikal kat KL dulu. Tanya memember yang lain, dapat tak kad aye dari kakak tu, deme tak dapat pon. Weee, ase bertuah pulak. heeee..walaupun dah seminggu beraya time tu, kad tu bermakna betol. hehehe. TQ kak mah!


Weee..kome, sape nak bagi kad aye kat mimi? hehee..jom join nihh!


17 comments:

Luqeem™ said...

nak kad raya..hehe..

dulu waktu zaman sekolah je yg best dpt kad raya bnyk2..skrng x dah

Iffah Afeefah said...

prakikal tu ape opah

pkataan bru eh

nak kad aye jugakk

boboi takmo kasik

aimie amalina said...

@ Luqeem™:
huuuu
same la awk!huhuh
eh...kite yg nak kad aye..hehe




@ Iffah Afeefah :
hehehe
pujuk boboi pat!
hehehe..opah dh betolkan =)

Ezad Skytech said...

skrg ni kalau dapat kad raya rasa macam nak melompat2 je kan..hee~

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech :
tawu x pe..heaven gile!
hahahahha

sue perbs.. said...

haha.. klu umah dkat pon pos mcm klaka je..

fieha said...

betul2..kalo skrg dpt kad raya mesti seronok..sebab dah jarang org hanta kad raya ni :)

SoLy SoLicious said...

erkk..nak jugak,..teeheeee

aimie amalina said...

@ sue perbs..:
hahahaa..ngengade kan..hihihi




@ fieha:
tula..
skrg dh jarg beno ha...



@SoLy SoLicious:
weeeeee///=]

sergeant keroro said...

nak jugak, opah nak bagi ke?? hehe XD

p/s : thanks join :)

CikMiMiey said...

fuh , ni kalo dapat kad raya dari abg posto mau meloncat loncat hepi plus nunjuk kat org rumah . hak3

aimie amalina said...

@ sergeant keroro:
aik..cucu la bagi opah kad aye kan?=p
wee..cecame!



@ CikMiMiey:
hahahaha
itu harus adikku!
kikiki

SITI NOORNADIYANA said...

hehe. dgn kawan sekelas dulu yana main selit2 celah buku je. :P

dah join jugak. ^^

fieha said...

nnti hantar alamat kt sy ye :)

Mrs. Farhan said...

sama la kita.masa skolah je yg meriah bg2 kad raya.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

sergeant keroro said...

saje gedik datang sekali lagi :P

Cik Asma BLuppy said...

nk kad raye...hehehe