Friday, August 26, 2011

cocoKrOCH berGerak

Bismillahirrahmanirrahim..






#sesi pilem di pagi hari, 430am



saya: pelik wo, die tak penat ke ha, dok berjalan dalam rumah ni, laju pulak tu, mang la umah ni tak beso.. tapi jauh kot. Tengok tu, dok ke hulu ke hilir dari dapur ke ruang tamu

Mama: hahaha, dah die nak bejalan, nak wat cam mane..

saya: tak delah, dengan padan dengan kaki cam ranting, lajuuuuuuuuuuuuuu jek berjalan, ke hulu hilir...eee... tak penat ke?

mama: dah tu kalo penat, nak makan macam mane? kamu nak masakkan kat die ke?hahaaha

saya: hahaha, tak ah..heran..emmmm..

mama: tak de nye nak heran, mang dah tuhan jadi cam tu kan.




.
.
.
.
.
.


die tu adalah?.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

Cockroach by ~ RainbowJug



Haaaa, cek lipas yang tegedik berlari ke sana ke mari.. Orang nak sahor, die pon sibuk la jugak nak sahor, bertempuh-tempuh dengan kaki..Adoiiiii...~yela.. heee..Boh gambo comei sikit..boh gambo real kang geli plak owang nak buka belog ni..hehehehe...

KOme alergic tak dengan si lipaaaaasssssssss ni? =.=




p/s: auto-post! heee =D

13 comments:

AzatLazat said...

buh la gambo real
:P
aritu menggelupur gak la dia lalu atas badan

Freaky said...

hahaha lipas rupanya :D

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
x nak =p
hohoho..pakcik menggelupo



@ Freaky:
kisah al lipas =]

sergeant keroro said...

tak takut pon, hehe :P

aimie amalina said...

@ sergeant keroro:
pehhh..belagak ye boboi..=p

cik pulau said...

dgn lipas pun nk wat kire habes la.. haha..

tak takut pn..
lagi takut katak..

fiq. said...

mcm same cerita ng kezen saya, dia pon tulis kat status fb ade masalah ngn lipas..hahahaa

kalau kita, tatau la,berlagak cool ngn lipas, tapi kalau dia terpe kita,,cuaks jugak,,he

aimie amalina said...

@ cik pulau :
hahhaha
agak ah....heran tol dgn die
hhi
aiyakk..katak+lipas , sume takot
hehehe




@ fiq.:
kikiki
same pulak ye..hihihihi
aiyakk...belagak cool ye..hihihi

Siti Zuraina Bte Amran said...

ch0meynya lipas 2..
siap swimming dalamp cup lg..haha

aimie amalina said...

@ Siti Zuraina Bte Amran :
hehehe..
lipas ni jek chomey
lipas lain x..hahahha

AsyieqiN Rkey said...

heheh..meh lipas buster coming..heheh

aimie amalina said...

@ AsyieqiN Rkey:
HAHAHA
buster comin ye..

Iffah Afeefah said...

xgeli tgk

errk tak alergik tp die merayap kat kaki mmg menjerit