Saturday, August 20, 2011

ayooo...pas ni janganla ada cite macam ni lagi..

BIsmillahirrahmanirrahim..



"ina, pas ni kita dok rumah jek, nak raya-raya ni kang jadi pape susah..dah la kita semua pompuan.."
"alo..huuu...tap tula....."
"yela,  x yah dah nak gi pasar pilipin ke ape ke nak beli2 sopin ke ape,,sopin kat kampung la nanti.."
"emm..yela mama.."

..

.
...

 tawu dok nape jadi cam ni?
huk3..
sile bace SINI ye...
dah bace?
emm...dah sampai ke Sabah wabak siram menyiram liquid nih..
ingat muke owang penuh pen ke nak siram dengan liquid paper..
kalo liquid paper x pe gok..bole kikis2 ilangkan balik kesannye..
ni kalo bahan kimia yang mampu menghakis besi..
petah lagi kulit manusia nih!
kejaaaammmm!
waaaa..kesannye, takot nak gi memane
kunci rumah dengan berkilo2 mangga sampai dah tak terbuka.huk3..
kalo boleh nak mangga pintu kete dengan mangga gok..huhu
aduhaiii..
TUhan ku, lindungilah hamba-hamba Mu ini..


kekadang terpikir gak.. Macam mane boleh ade trend nak siram menyiram liquid nih?Habit ke dari kecik..ke seronok tengok muke owang tebako? ke saje nak cube try test ilmu? adoiii... Ase antara faktor nye tengok cite2 cam ni kot :



huuuu..Cite ganas+kejam+ngeri+jijik ni, asenye ramai gak yang tengok kan? Tak tawulah..sebab saya yang "cengeng" ni pon tengok, pe tah lagi yang otai motai tukan. Huuu..ase nye cite cam ni kene tapis2 dulu la.. Agak gian gaknye nak tiru cam dalam cite SAW ni, ha, hamek, bancuh2 segala serbuk yang ade kat umah tu, siram kat orang, ase owang tu menggelupur, kire berjaya ah! pehhhh..kejammmmm!waaaa.. Huk3.. 

Saya harap, tiada lagi berlaku kejadian siram menyiram nih. Arap deme dapat di berkas secepat yang mungkin! saya takot... =[



13 comments:

Engku Sofea said...

scary kann -.-"

aimie amalina said...

@ Engku Sofea :
terlebih scaryyy dah..huhuhu

Iffah Afeefah said...

erkk bhye

kak ngh kene jugak kua

kat melaka ade tak

risau!!!!!!!!

aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah:
huhuhu
sile la jenguk ye kak ngah =)

aimi adilah said...

btl2.. takot gak sal bnde ni...

takot ny pasal smpi mtk ayh beli kn kite keta ahhahaha.... *mgambil kesempatan :) *

aimie amalina said...

@ aimi adilah :
hahhaahhaha
adoiiiii
bagus gak tu kan
kalo x , payah gak nk dpt kete..hehehehe

Dzarief Zuhdi said...

erk.. dah sampai sabah ker? adoi.. brapa lama sy tak update brita nie.. ish2..

harap criminal tu cepat2 ditangkap la..

twinkeenabilah said...

okay menakutkan -.-'
seronok pulak dia dok siram orang, siram air bunga takpe jgk -.-'

aimie amalina said...

@ Dzarief Zuhdi :
huuu..
dh smp sbh..huk3..arapnye cm tu la =)



@ twinkeenabilah:
taw x pe!
siram dgn air bunge cpt sikit kawen..hahha

Cik Meyo said...

dunia dah bahye skrg~ :(

Cik Bell said...

keluar umah kena pakai mask .hehe

aimie amalina said...

@ Cik Meyo:
saangaaat! =(




@ Cik Bell:
betol!sila ri bulan pkai helmet..kikiki

maszull said...

salam aimie...skg wabak mcm tu mmg dah jadi trend kot suka buat org begitu...

takut juga nak kuar rumah mcm tu...
hati2 yer bila gi soping nanti semoga dijauhkn kita dr semua musibah itu..:)