Sunday, August 14, 2011

kuRuru TAsk

Bismillahirrahmanirrahim..



weee..yipppi! dah sampai task akhir...Kururu Task , toink3!heeee:


nak join klik SINI eyh!


heee...matlamat berblogging:
hee..bace tegline kat "kerana lily" kat ats tu tak?weee..matlamat mengumpul cerita baru dan lama, supaya dapat dikongsi bersama dengan kengkawan baru di maya zone!
pewiiit!


harapan:
saya harap saya masih menjadi empunye "kerana Lily" ini hingga suatu masa yang akan ditentukan oleh-Nya. Cam kak sunah cakap kat entri nye yang baru-baru ni. Dengan izin-Nya, saya akan terus di sini..bersama kamuuuu! wee

happy blogging!



17 comments:

sergeant keroro said...

insyaAllah, kita sama-sama berjuang sehingga akhirnya =)

fatin syahirah :) said...

rajinnya siapkan semua satu malam :) hehe

aimie amalina said...

@ sergeant keroro :
weee..insyaAllah adek boboi =)



@ fatin syahirah :) :
hehe..owg x de keje..ginilah..heehhe

Iffah Afeefah said...

opah memang...


memng hebak

tabik beribu kali haha

aimie amalina said...

@Iffah Afeefah :
hahaha..ngarot jek kak ngoh nih.hehhee

NA said...

Hehe wah laju Mimi buat 5 tugasan. Kagum Kak Wina.

Kak Wina baca kelima-lima tugasan tapi komen satu jerla eh.

P.S: Kak Wina nak komen semua tak larat lak. Hehe :)

Ni patut naik pangkat

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
kikiki..x de keje kak..menaip jek lah..hihihi =)

Bidadari Syurga said...

ok... sesamalah kita... akan terus berbloging sampai satu masa idea takda... time tu diam aja.... gud nite cayunk.... akak penat gila nie..

aimie amalina said...

@ Bidadari Syurga:
huuuuu..betol tu kak!heee.
arap x delah mase tu..kiki
nak berblogging terus..hihihi..
hayoo..
penat keje ke...orite akak cyg..nuuniiteee!

mr.ninja ^___^ said...

saye xkn jemu utk mmbace blog kmu..seandainye tiada yg sudi mengunjungi blog kmu,saye ttp melawat blog kmu..muah2 ^___^

aimie amalina said...

@ mr.ninja ^___^:
weee.
terharu T______T
goleng2 nih..maceh atok ninjaaaa!kikiki

GaRy™ said...

thanks sebab sudi berkongsi dengan saya~.. ^^.. hehehe...

Ezad Skytech said...

InsyaAllah..selagi mampu berblogging..tetap akan diteruskan..

p/s : waaahh..rajin betul buat lima2 task ye..hee~

aimie amalina said...

@ GaRy™ :
weee..cecaame gary!



@ Ezad Skytech:
weee...insyaAllah ezad =)
hahah..x de keje ni =p

maszull said...

salam...selagi jejari masih kuat menuliskan iramanya selagi itulah semangat berblogging ni akan diteruskan...:)

noona said...

wahhhhh i will always spent time tok blogwalking untk sentiase mendengar suara bisikan maya kamu sume n_____n

aimie amalina said...

@ maszull :
wassalam..betol tu mama..heee..insyaAllah =)




@ noona:
waa..terhru la noona T__T