Wednesday, August 17, 2011

nak cube juga!

Bismillahirrahmanirrahim..



setelah di ajukan oleh kak ngah tadi..tetibe nak cube gak.dan percubaan nye agak teruk ye...
nak tawu ape hasilnye?
.

.
.

.
.
.
.
.


Aku muntah depan boyfriend aku sebab mak aku suruh!

hahhaha, gile selekeh..terus kene reject..hahah
sian mak, x pasal2 terbabit..kikiki..coweee mak!
nak cube..mai SINI 



11 comments:

fiq. said...

aku peluk polis sebab aku gila,,hari tu try

aku peluk polis sebab aku tak tahan..

nampaknye hari ini lebih baik dr semalam,,ekeke

aimie amalina said...

hahahahha
x tahan ke?
bole berubh2 eh tarikh lahir..hahahah

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeee.... dah try... grrrr

sleeping_maniac90 said...

ak terlanggar org gile sbb ak perasan cntik.. bhahahahahahaha
lwk giler..
ngok ngek tol..

AzatLazat said...

habis lah
jadi andartu la lepas ni
kakakaka
guro2
:P

aimie amalina said...

@ Bidadari Syurga :
hahah..ape jwpnnye kak?




@ sleeping_maniac90:
hahahahahahhaa
hadoiii...



@ AzatLazat :
eh...cri pakwe baekk punye ah
mest die x kesah! =)

CikMiMiey said...

ahaha .. mmg lawak permainan nih . mimi pernah buat enrti sal nih dlu .

p/s : yg pasti jawapan same ler ngan fiq tuh ^^

Iffah Afeefah said...

terpengaruh sudah hahaha

fiq. said...

aimie, sebab yang ketiga tu boleh berubah2 kan, tgk baju kaler ape kita pakai,kalau same ayat yg last, kantoi arg tam mandi2 tukar baju,haha

fiq. said...

ceh, asyik same je ngn CM ni, kembo kan,,kah2

tia @ Ini Kisah Tia said...

laaa , ingat betul . hahakk . kalau betul , tabik spring lah .. hahaaa