Wednesday, September 14, 2011

" Kotak Bulat ajak tukar link"

Bismillahirrahmanirrahim..




weeee..segmen petama untuk hari iniiiii..Heeeeeee...
nak join klik banner si panda tengah geget buluh tu ehhhh....




cek kotak bulat  tanye, nape nak masuk dalam bloglist dieee..huuu
opkos la :

1) mang dah ade link cek KB dalam bloglist mimi sebelom-sebelom ni..heee
2) si panda yang kiut tuhhh..geraaaammmmm
3) opkos la sebab nak selalu jadi kawan kepada cek kB..hee
4) sebab seooonokkkk dengan entri-entri dieeee..heeeee


joommmmmmm jooiinn!

13 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

blog dia mmg best :D

Niena Pengembara Ilahi said...

blog dia mmg best :D

aimie amalina said...

@ Niena Pengembara Ilahi :
tula kan kak..hehehhehee =]

kura said...

amboi. promote habis woo. haha

Lea Isnawi said...

jap nak g terjah blog neh

KaK LimAh Si SupiR said...

nak join jugak blh x? :P

anamizu said...

KB & panda yg kiut! :)

aimie amalina said...

@ kura:
hahaha
itu harusssss =]



@ Lea Isnawi :
jommmmm terjaaaahhh =]



@ KaK LimAh Si SupiR "
boleh2
jooommmm =]



@anamizu:
hihihi
kan3 =]

[sutera kasih] said...

dh lama letak link KB d bloglist sbb blog KB best :)

aimie amalina said...

@ [sutera kasih] :
weee
bes kan kak..hehehehee

Ezad Skytech said...

haa..nak pinjam panda kat header blog KB tu la..heee~

Bidadari Syurga said...

KB ya? akak baru follow dia... belum ramah sgt akak gi sana. heeeeeeee tapi header dia cantik...

kotak bulat said...

mekasih join.. kb da msukkan blog ni dlm bloglist kb da
:)