Wednesday, September 28, 2011

hari bahagia 23 tahun ~ siri [5]

Bismillahirrahmanirrahim..





heeeee.. Cerita konvo lagi ye.. okeh! kalo jemu kene bace gak..heee.. Okeh hari ni, nak keluar sikit la dari version konvo siri, tapi masih dalam zone konvo sebab berlaku semasa kehadiran diri ku di bumi Johor 5 hari yang lalu ~

cerite ape nih?


jeng



jengggggg


jengggggggggggggggg




tadaaaaaaaaaaaaa!
















buat petama kali nye, sepanjang saya berbelog ni, berjumpe dengan rakan blogger.. heee.. Terharu..speechless.. heppy... rindu suda... sume caca marba pakat gaul belaka perasaan ni.. heeee.. Jumpe sape?

















tadaaaaaaaaaaaaaa!

jumpe cek mama Maszull.. heeee.. Alhamdulillah.. 22 september yang lalu, dapat gak luangkan mase sepetang bersama mama dengan famili die.. Pehhh.. mang sporting abis.. dari suami mama, siap die hangkot dengan anak-anak die join kami deting-detingg.. kat taaman belakang Istana besar JOhor, snap-snap gambo kat danga Bay.. lepaih tu.. heee..meminum dan memakan kan diri kat JJ taman U..

Aduhai.. bile jumpe mama, ase macam dah lame jumpe, seolah jumpe mak sendiri.. heeeee.. Tak rugi kalo berkawan baik ni kan? baek di alam maya nih, aduhai.. Sampai cite kat mak.. "mama, ina nak jumpe makcik blogger ni kat JOhor.. bole kan? "
" hah! kamu kawan dengan makcik ke..heheh.. baguihh la..pi la jumpe.." heeeee...

Tak kesah la, berkawan dengan siapa sekali pun, tambah-tambah golongan yang lebih berusia dari kita, lagi syokk sebenanye..banyak pengalaman deme..yang penting asal persahabatan itu ikhlas.. insyaAllah mesti terasa maniiisssssssnye sampai nak geget jarik!heeeee... Tapi mama maszull mang sempoi habisss!hehehe.. sukee la..


Dan yang paling terharu nyeeeeeeeeeeee..







































tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

hehe, mama Maszull bagi tedy bear yang dah grade niiii.. heee.. Nilah hadiah konvo yang pertama nye.. untuk umur 23 tahun ni.. heeee.. Dah ada kat katil.. teman mimi tidoooo.. heeee.. comei kan? hayooo.. terharuuu sangat nihhhh....

mama! terima kasih atas perjalanan sekerat ari itu.. heee.. insyaAllah , ada rezeki ketemu lagiii... !
weee..sape nak jumpe mimi pulak pas niiiiii? =p




19 comments:

NA said...

Alala cemburu. Kak Wina pun patut nak jumpa mama tapi ada hal.

Wah rupanya teddy itu mama kasi yer. Hehe.

Tulah tak rugi kawan. Kawan maya pun :)

-wina1979-

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..meh jmpe kaklimah..nt mimi blh bg bear kt kaklimah jgk..ahahha :P

Cik Eka said...

wah bestnya..dapat hadiah lagi..hehehehe

tahniah yer

Iffah Afeefah said...

Ye sy sgt jeles

nk jmpe mama jgkk
Nk jmpe ophhhh grrr

Iffah Afeefah said...

Ye sy sgt jeles

nk jmpe mama jgkk
Nk jmpe ophhhh grrr

Iffah Afeefah said...

Ye sy sgt jeles

nk jmpe mama jgkk
Nk jmpe ophhhh grrr

Panggil Aku Han said...

ala jeles nk teddy jugak..huhuk...

H.J said...

nak jumpa mama jgak la kalo macam tu..tak nak jumpa mimi..haha

Ezad Skytech said...

haa..habis la..lepas ni semua cari mama...:D

monster kecik said...

wah..dpt jmpe sesame blogger, mst sronok.. hehe. XD

yen(toka ziizokukuto) said...

wah,,untunglah dapat teddy heheh :)

Ku Azhar said...

nk jgak!!! T_T

Alya Esprézzo™ said...

heheheh wahhhhhhhhhhh dah jumpa ngn mama!

maszull said...

salam mimi...alamak malunya mama hadiahnya kecik jer.....

windulah kat mimi...kirim slm kat family yer...

luv u dear....:)

p/s yg kat atas jom lah dtg jb yer mama pun nak jumpa semuanya...:)

Shaherah said...

wahhhh.. serius comel.. shera ske.. ^_^

ciK LyndaWawa said...

waaa..bestnye..sportingla mama zul..=]

suriani azwan said...

wah bestnya....selalu jugak baca entry mama..tp alahai jauhnya nak jumpa mama..sue dok di kutub utara..mama di kutub selatan...

salam perkenalam..singah dr blog azat...

mintak tlg vote photo sue bleh ke? kat link di bawah...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

thanks ya...

Nizam said...

nanti nizam konvo jangan bagi hadiah yer.. :P

Hanie_Dew said...

woaaahh sonok la dapt hadiah konvo kan. dah la 1st time jumpe. aku & jue pun teringin nak gather rakan blogger. mesti best gila ah..