Friday, September 16, 2011

jangan tunding laGi ! (sambungan)

Bismillahirrahmanirrahim..




huuuu..coool..mat koolll sonoknye kalo ada eskem mat koool mase tengah hot kan! hot lua hot dalam..sume jenis hot la kan.. huuuuuu... Aiii..sape la nak sharing-maring mat koool dengan mimi sekarang bole tak? heeeee

MUlut kalo dah berdas-das panas, sekali hambur dah tak nampak dah tua muda orang yang dihamburkan tu.. aiiiii.. beso kocik beso kocik jek den pandang si gadis comey yang tetibe jadi tak comey dah ni.. Heee.. Nasibla diri bukan pemarah kan.. 

Kalau la sekali pun seorang tua tu berbuat salah...boleh kan nak gune the bery cute little words bagi tawu orang tua tu, ni salah makcik, ha, kena buat mcam ni, blablabla.. Boleh kan, sayang-sayang.. Dah la orang tua tu mak den, aiissssshhh, berderau jek pi tunding-tunding mak den cam tu.. 

Depan den, tawu pulak takot, muke mimi ada macam pengganas ke?kikiki.. idokla teman tawukan..hehee.. Depan orang tua buat kerek cenggitu pulaaaaaakkkk...aiissshh..

Ce bayangkan orang tua tu mak sendiri, sanggup ke nak marah orang tua tu tunding-tunding macam buat kat mak den tadi.... Takkan..Tak tawulah kalo ada manusia yang sanggup.. ITu elak campak pi laotan mariana nuh ha.. eeihhhhsss..

 MOge tak bertemu lagi dengan orang yang  terlebih berbudi bahasa nih.. Geram masih berbaki..heee.. Jom lipat kain lelaju bagi ilang gerammmm!hehee




9 comments:

Cik Sara said...

mat kool mat kool kawanku..hujan dekat sini..sejuk selalu..
=D

msredcheesecake said...

Mak msred sape usik siap dia.....

KaK LimAh Si SupiR said...

eee..kalo terjadi kt kaklimah, memg dh kene cepuk r bdk 2..kaklimah plak jns yg xpenyabar kalo fmly kaklimah yg kene ni

Bigdaddyz said...

jalan2 nak kena batang cangkul tu...hehe

Musang said...

debik je 2,3 bijik

Wanz Mejuez said...

kes ni nak kena kasi penyapu dengan penukul kot.. tension plak aku baca.. rasa macam aku je dalam situasi tuh.. memang sakit kot kalau terkena.. grrrrrrr

Zul Fattah said...

mak aii.. ada jugak org cakap cam tu.. ?
ko bagi je pnampaq.. .. kuang ajaq

fiq. said...

tau takpe, mesti la kita marah, kalau cakap lebih kurang ngn mak kite, cisss

maszull said...

salam mimi...betul tu x fikir org tua ker...sabo ye dear kalau x dah kena cepuk budak tu...;)