Saturday, September 24, 2011

semoga semuanya berjalan lancar ~

Bismillahirrahmanirrahim..





Alhamdulillah...dah jumpe famili tadiii..heeeee.. Cam dah lame tak jumpe padahal, baru rabu kelmarin jek deme anta mimi pi epot..kikiki.. (ngengadeeee,hehehe)

Apak pula dah tak dan nak pi tapak pesta konvo yang meriah tuuu..heeee.. Malam ni ada Noraniza Idris kot, ntah, tak jengah pon tentatf..pakai dengo orang cakap je.. Heeee.. Tapi asenye adela kot, tapi kami tak p tengok pon.. Jenjalan pusing-pusing teman famili ni.. pi makan.. dan pi balik otel..mau berehat itu tidurrrr, kumpui tenaga untuk esok.. heeee..




tadaaaaaaaaa!
ni ape? ni namenye Rapel berlambang UTM.. Heee.. ye mengikot warne course memasing.. mimi under fakulti kejuruteraan elektrik, so, kaler kuning diraja gituu.. heeeee.. Ni pakainye kat jubah le.. Heeee.. Setakat ni, ni je gambo yang berjaya diambil..heeeee..

Huu..esok, mimi nye event, sesi 2, iaitu, sesi petang, pukul 2pm cenggitu tapi dah start daftar pukol 12pm-1pm..

Hu...cam mane ghope nye esok? tunggu jela.. Heeeeee.. Yang penting gambo diri sendiri..errrrrrrr.. simpan buat kenangan..haha.. Gambo peristiwa bole boh kat sini..heeeee...

Berdegup-degup pulak ase.. heeee..~ mudah-mudahan esok berjalan lancar.. insyaAllah =]

11 comments:

Iffah Afeefah said...

Harap sume oke

jgn opah ngntuk sudah tyme tu hehe

msredcheesecake said...

Konvo mmg happening... Bf dtg tak? Hhhee

mr.ninja ^___^ said...

slmt berkonvo syg :)

NA said...

Nanti tepek gambar. Eh tapikan gambar tu selempang tu bukan warna kuning.

-wina1979-

AzatLazat said...

tahniah mak cik
semoga semuanya berjalan lancar
:)

Ezad Skytech said...

selamat berkonvo ye..
harap semuanya berjalan lancar.. :D

kura said...

Eceh. berdegup degup plop akak ni ye. hahah

Niena Pengembara Ilahi said...

Alhamdulillah.. tahun lepas akak sarung jubah yg sama,, :) rasa cam hari tu bahagia sesgt..apa lgi msa tu b'day akak.. hadiah yg xternilai stelah 4taun bergadai nyawa ...

Niena Pengembara Ilahi said...

TAHNIAHHH.. amik gmbar leklok yer

Lia Irdelia said...

taniah2... hehe.. jgn nebes sangat.. :)

KaK LimAh Si SupiR said...

tahniah mimi :)
tp xmcm kuning diraja p0n keler ny..ahaha..mcm kaler bata :P hew2