Sunday, September 18, 2011

perhatian kepada semua penternak atau pencinta kucing

Bismillahirrahmanirrahim..




Semalam tengok "Still" dan rase mengong+seraaaaaammmm, di sebalik jari jemari demokkk nan merah berinai..heeeee..
ada satu dialog cite tuuuuuu yang terngiang-ngiang sampai rini :


lelaki a: eh..kenapa kucin ni makcik? tadi bukan elok je ke?
makcik seram : (senyummmmmmmmmmmm menggoda yang seram..heee) 
lelaki a: aik.. dah mati ke?
makcik seram : aah makcik dah bunuh tadi.
lelaki a: hah? kenapa makcik bunuh die?
makcik seram: die nakal sangat, makcik bunuh la. Sekarang dah tak de nak kacau makcik menjahit..
lelaki a: errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. tak pelah makcik, nak pergi toilet dulu...

errrrrrrrr....Padahal kucin yang die bela yang die dok bagi makan ari-ari..toink!
sambungannye? hahaha kompem kome tawu lelaki a tu kemana dan jadi ape kan?kikiki..aiyaaaaak.. kalo la ada makcik cenggini, kome simpan sume kocen kome dalam peti besi okeh, baik mati sesak nafas dari mati dibunuh!huhuhu..

Emosiiii jek tengok cite..hihihih..

peace!=.<


16 comments:

Nadzirah K. said...

setakat ni kucing aku ok lg...hehe

Iffah Afeefah said...

Ngeri je. Mjur xske kucen

Miss Nadya said...

nad sayang kucing..:)

new entry :: Tips tingkatkan traffic blog anda ツ

JIJI YU said...

wa mkcik hepi tree fren la

Freaky said...

bunuh kucing. gile ahh.. seramm

fiq. said...

eh, lelaki tu p mane??? xtau la mie! hahaha

makcik tu psiko hape

msredcheesecake said...

makcik tu duduk mana? hhee

kena tag dah....

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Jue said...

Ish scary tol makcik tu. Xpnah lg tgk cite tu

Saiazuan said...

pergh! mcm crita psyco~

faridah nazurah said...

gilolah kalau mcm tu... kucing2 ni semua comel2 tau :)

Mohd Izzar said...

cite ape tu?

SoLy SoLicious said...

eee..makcik ni.. geramnye...

Nur Zulaikha said...

sempoi la mkcik ni..hahaha..nk simpan kucen dlm peti ais la..hehe
tinggal dgn link..tumpang jap ye..
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/09/segmen-berterusan.html

maszull said...

salam mimi....seram jer ada makcik bunuh kucing....
ada ker cite ni mimi...:)

NA said...

Ala sekarang ni kes petknode tu kira sama macam makcik tu pembunuh kucing. Kira sekarang ni kita dikelilingi pembunuh kejam yang nampak biasa jer. Tu lagi ngeri.

Tutup mata Mimito.

-wina1979-

Kaca Lensa said...

haha.. ang kne tgk kucing akmal.. gebu gler.. ak tgk pon gram gler... hik3..