Friday, September 23, 2011

akak, kami dah sampai...~

Bismillahirrahmanirrahim..



"akak...kami dah sampai...hehe =] "
"heeee..alhamdulillah..beg sume dah ade ke?"
"aah..tunggu mama je kat toilet tu.."
"okeh..akak tunggu kat U..heee"
"okeh.."




heeee...alhamdulillah...mama, apak dengan adik pun selamat landing kat Lapangan terbang antarabangsa Sultan Ismail, Senai, jam 5.59pm tadi.. heeee... So sekarang tengah melanding-landing menunggu deme jemput saya kat U..heee...


Aduhai.. ~ U dah semakin sibuk macam perkumpulan semut sedunia, dengan ke meriahan pesta konvo lagii.. hee.. Tambah lagi dengan bebudak bergambo sesame classmate dengan jubah konvo dan topinye kat main gate entrance....cheeeeeseeee..dari jauh dah nampak keputih kekuning-kuningan gigi mereka.. heee..

Sesungguhnye, hari bahagia ini adalah hari ibu dan bapa kan? heee.. Bagi saya, ni la hadiah yang paling besar yang saya mampu berikan selama 23 tahun ini.. InsyaAllah ada rezeki, kepingin juge mahu memaka topi ala-ala doctor of philosophy pulak.. hahaha, walau pun sekadar berangan...

Ibu dan ayah akan sanggup meredah walau sejauh mane pon deme untuk melihat anak mereka diraikan, yang sewajarnye, ibu bapa itulah insan  yang harus diraikan kan? Saya yang nak konvo, mak yang sibuk sane sini nak paka baju apelah, tulah nilah.. heee.. Apak pon same.. heee.. Takpelah.. hari bahagia deme.. Saya tersenyummm leboo je dengan melihat gelagat deme.. 

moge kite semua mampu memberi apa jua penghargaan kepada ibu dan ayah kita kan? Tak besar pon tak pe, cukup dengan hanya melihat mereka gembire! =.<



13 comments:

Iffah Afeefah said...

Nk knvo jgk

jeles sungguh

SoLy SoLicious said...

meriah pesta konvo disana?? heee

[sutera kasih] said...

TAHNIAH ADIKKU SAYANG!!!

berapa haribulan konvo ni?

Panggil Aku Han said...

moge kite semua mampu memberi apa jua penghargaan kepada ibu dan ayah kita kan? Tak besar pon tak pe, cukup dengan hanya melihat mereka gembire! =.<

suka ayt tu..:)

*jeles aimie dh konvo..huhu

::Miss Hearty:: said...

weeeeee ~ tahniah2 !! :)

Zul Fattah said...

tak sabaq rasanye nk konvo ni.. haha..

Zul Fattah said...

tak sabaq rasanye nk konvo ni.. haha..

GaRy™ said...

x sabar lak nak konvo.. huhu~..

Nadzirah K. said...

tahniah :)

NasZ said...

wah..nak convo dah. tahniah2.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

JIJI YU said...

ambik gambor le weyhh

SITI NOORNADIYANA said...

bestnye. tahniah sis aimie. :)

Lia Irdelia said...

wah... bestnyer... jum berkonvo.. :)