Tuesday, September 13, 2011

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR

Bismillahirrahmanirrahim..




Heee..dah lame tak join segmen kan.. heee...Ni cekgu kancil dah ajak, moh la support member kan..Jommm Join siniiii! :




huuuuu.. amik upsr mase taon 200, aiyaakkk, 11 taon dah..hayooo..usaha sedaya upaya untuk mengingat kembali la memori-memori UPSR taon 2000 ye..

1) mase tu dok dalam kem askar,so sekolah dalam kem, sek keb kem lok kawi, kota kinabalu..
2) budak baru, sebab baru pindah dari port dickson..huuu.. so, cikgu tak kenai sangat saya...budak baru kan..heee...
3) hah! baru ingat, huuu.. ada budak kelas sebelah, kantoi meniruuuu! aiyaaaak, taon 6 pon dah pandai bawa  tetoyol. mase exam betoi plak tu, makkkk aii, mengamuk cikgu ape ntah ritu, sebab malu, nama sekolah jatuh sebab ada budak meniru.. aiyaaakkkk!
4) saya? menjawab seperti biase lah..heeee.. alhamdulillah, result, tak delah cerdik mane, oklah, pas tu dapat tawaran masuk Smk (a) kk, heeee...

Ha.. cube dok ingat lagi ni..Huuu...mang saya dah nyanyuk sikit nihh..huhuhu...kome, upsr ok dok? mestiiiiii okeh niii..heheh



17 comments:

maszull said...

salam aimie...jom join segmen cikgu kancil ni ...:)

JIJI YU said...

kiut dok tetoyol tu

Mohd Izzar said...

uuu.. tetoyol?

Nadzirah K. said...

kecik2 lg dah pandai bwk toyol..ishk3,hehe

PeRmAtA bIrU said...

wah.. darjah 6 da mula meniru... bahaya... huhuhu...

Ezad Skytech said...

lagi advance kan..darjah 6 da meniru...huhu~

[sutera kasih] said...

x ingt sgt masa upsr huhu

aimie amalina said...

@ maszull :
jom mama!hehehe




@ JIJI YU :
kiki..kiut gile




@ Mohd Izzar:
aah le...tetuuuyuuul..hehe




@ Nadzirah K.:
tula..ntah sape ajo..huhuhu




@ PeRmAtA bIrU:
tula kak..aiyaakk
belajr dr sape ntah



@ Ezad Skytech :
sgt advance..huhuhu




@ [sutera kasih] :
hehhee
12 taon dh kan kak..hehehee

NA said...

Nasib baik Mimito dapat sesuaikan diri di tempat baru. Alhamdulillah.

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA :
alhamdulillah kak wina =]

Kancil 8349 said...

salam,

terima kasih kerana sudi join segmen Kancil.

rupanya anak tentera eya...macam kat Tawau juga lah nie...SK Kem Kabota. memang teruk kalau ada murid meniru...guru2lah jadi mangsa...PPD akan sentiasa pantau sekolah tu...

aimie amalina said...

@ Kancil 8349:
wassalam cekgu kacil
heee
ye..sy anak tentera
hehhee..tulah..sian kat cekgu kan..
aigoooo....

yayath said...

singgah dari segmen yang sama:)hehe~~kita sebaya la..

pakcik yath pun dulu duduk kat kem askar kat portdickson:)hahha~~

yeayyy!!yath penah nampak dan lalu kat kem askar lok kawi tuh~~hehe

Kancil 8349 said...

salam,

Kancil sudah buat entri khas untuk blog ini. Jomlah lihat

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-berpindah.html

AIEN NOT ALIEN said...

darjah 6 pun da pandai berdampingan dengan toyol ek....huhu...

salam perkenalan.. :)

Ummi_R❀salici❀us said...

singgah dari segmen kancil jugak :D

ciK LyndaWawa said...

hehehee.kecik2 dah pandai bawak toyol ye.hehehe=]