Friday, September 30, 2011

when october beGin

Bismillahirrahmanirrahim..




Anak-anak Malaysia yang dihormati sekalian, walau dimana kome berada, sedarilah hari ini adalah hari berakhirnya September 2011.. heee.. Maka bermulanya Oktober, bulan 10 dalam 12 bulan ini.. heee..

Meninggalkan september 2011 dengan penuh kenangan yang menggamit memori.. Aiseeeh, ayat nak sastera sokmo.. Takpelah kan, dah name rakyat Malaysia, Budi bahasa Budaya kita, budaya kita sanjungan Bangsa.. ecewaahhh ~



Be Yourself No Matter What by ~ oO-Rein-Oo



Kenapa dikatakan memori?





1) opkos la hari bersejarah dalam hidup.. hari konvokesyen ku.. dikala umur ku menginjak 23 tahun ini, yang diadakan 24 september 2011 yang lalu, UTM konvokesyen yang ke-47..
kalo nak tengok gambor-gambornye.. bole la jengah ke entri2 yang bermula dengan Hari Bahagia 23 tahun Siri [] ~heee..





2) menyambut besday kesayangan-kesayangan ku pertama kalinya..walau diriku dikala kejauhan, aku disini, mereka disana, tapi besday mesti tak boleh lupe punyeeeeee.. heeee... semoga kamu-kamu yang berada dalam zone kesayangan saya berada dalam lembah sejahtera-Nya.. aminn =]




3) Melihat kegembiraan ibu dan ayah.. Heee.. sekali lagi mase konvokesyen ah! alhamdulillah,selama saya hidup ni, saya tak pernah melihat deme begitu gembire..sanggup berpanas, menapak kaki begitu jauh berjalan, berhimpit dengan orang lain, semata-mata nak meraikan anak deme,waaaa.. taptaptap air mate jatuh dan dan tu jugak T____T 
Sungguh hari itu bukan hari saya, tapi hari untuk mama dan apak! maceh mama dan apak!






okeh, dah jangan nak nanes lagi.. maka injak nye bulan september ke bulan oktober, bermula lah era goals atau matlamat-matlamat yang akan di garis panduan kan dalam pale hotak ni..


1) anak yang baik di dunia dan akhirat
2) dapat koje sebelom hujung tahun 2011
3) menghadiahkan lagi kegembiraan ibu dan ayah




ha.. setakat ni ada 3 goal yang utama.. Huuu..nak beli npon ke laptop ke kete ke moto ke hape ke, tu lain cite.. heee.. Yang penting 3 goal ni.. huuu.. agak susah disitu.. Tapi kemanisan hidup takkan dapat dirasai jika tiada lobang-lobang kepayahan kan?


jom renew goal masing-masing!





13 comments:

cik Q said...

Woahh sis . terbaiklahh . semoga dapat kerja ya :)

Iffah Afeefah said...

Saye nye da gooooolll

Mohd Izzar said...

hoyeahh!
gud luck dgn goal terbaru :)

chekgu kechik said...

Tahniah akak dh grad..
smoga bjaya myumbat goals tsebut ! :)

Cik Sara said...

mimie-to...tak mengomen tak bererti diriku tak singgah di sini...

Tapi jari jemari terasa begitu malas untuk menaip..heeee...

Whatever it is.. I love September and i hope september never ends..

Tapi kalau september tak ends, gano nak sambut besday deme, ye tak?? heee..

teha said...

wah ! dh nk konvo.. congrats dear :)

JIJI YU said...

amboi...dah nak kojer

KaK LimAh Si SupiR said...

mimi ! coolll laa pic tuuu ^_^

*kaklimah p0n nk renew goal jgk :P

Musang said...

semoga mndpt kerja

miss Fyqa said...

dah koje leh blanje ABC.. hehe

ismail naim abdullah said...

tahniah

[sutera kasih] said...

sedihnya dh masuk bln oct..hmmm

Jue said...

Lpas ni msk alam pkerjaan pulak =) wohoo

Moga apa yg diimpikan dpt dicapai. Jdlah anak yg sebaiknya. Hanya kita saja yg mereka ada =)