Thursday, September 29, 2011

hari bahagia 23 tahun ~ siri [6]

Bismillahirrahmanirrahim..





heeeee.. Lagi sekali bercerita berkisarkan konvo.. Ups.. tapi kali ni bukanlah nak cite konvo sangat, tapi ada la jugak selit-selit isu konvo ha..heee.. Pasal isu BAJU MELAYU+SAMPIN vS LONGUE SUIT.. heee..

Nak tawu citenye...? okeh, 1st, meh singgah sini kejap.. sebab jiranmate or classmate saya dah buat entri pasal ni..













okeh.. dah bace? bagussssssssssssssss anak-anak Malysia sekalian.. heeee.. Okeh.. dah tangkap key point entri nihh.. okeh.. sekarang.. tengok yang ni pulak :




haaaa..elok je si sara ni post kat wall Fb saya.. dr aka lecturer kami pon comment2 kat FB.. hahahaha.. sempoi gile ah dr ni.. heeee.. Baru tawu penye longue suit yang sume lecturer pakai tu di sponsor punye.. heeee.. Patotla baek dari vice canselor, pro canselor, sume adik-beradik VVIP pakat ber longue suit mase acara Konvokesyen ni.. huuuu..

Walaubagaimanapun, mimi ase baju melayu+sampin tetap coooool sampai bebilee!heeeeee...

Sedangkan bangsa lain pun boleh pakai baju melayu.. orang Melayu, lagi-lagi la boleh pakai kan? heee.. Hidup baju melayuuu!



6 comments:

msredcheesecake said...

laki kalu pakai baju melayu nampak hensem je kat mata akak.... like

JIJI YU said...

mmg pon...aku sekarang ni pon rasa cam macho semacam je pakai baju melayu

Musang said...

nak mengadap tok kadi pun lebih sesuai ngan baju melayu hehe

::Miss Hearty:: said...

kemas je kan kalo laki berbaju melayu.sopan gitu..hehehe

Cik Sara said...

yeay! ada benarnya itu.. Baju melayu tetap unggul dipandangan mata..=D

NA said...

Patut taja baju Melayu untuk majlis konvo baru nampak macam zaman kegemilangan Melayu. Hehe.

-wina1979-