Tuesday, September 20, 2011

lessOn 78

Bismillahirrahmanirrahim..



Masih penin nak menentukan soal hidup dan mati?
masih tingtong pale nak buat ape lepaih ni?
masih mingung-mingung garu-garu pale esok nak kerja jadi ape?
heeeeee..
jangan iso! saya ada solution nyeeee.. Heeeeeee.. Ape la aku merepek ni.. jom tengok ini punye lessOn ari ni :








Tadaaaaaaaaaaaaaaa!
ni la penyelesaiannye.. hhehhee.. ni doa : DOa solat istikharah (sumber)

heeeee.. Tok sah penin-penin.. Kita kan ada the great great Almighty kan.. Pe kate kite mencube kaedah ini.. InsyaAllah, Dia selalu tidak menghampakan hamba-hamba-Nya..Cume kite jek dok terkontang kanting dok penin nak memilih yang mana satu idaman kalbu..

Pale ku, jangan la tingtong lagi..Jom sesame kite menuju kepada-Nya ~


12 comments:

Iffah Afeefah said...

Terbaek oph. Mne atok

Iffah Afeefah said...

Terbaek oph. Mne atok

Iffah Afeefah said...

Terbaek oph. Mne atok

~Kenanga Suchi~ said...

minta padaNya... pasti Dia beri... ikhlaskan hati~ =)

mr.ninja ^___^ said...

hai iffah afeefah..atok ni...=p

KaK LimAh Si SupiR said...

ye..memg kepale tgah tingtong ni..terima kaseh mimi ^_^

kepala tidak tingtong lg..sesungguh nya ALLAH SWT MAHA KUASA

Diana @ bilakukatacinta said...

bila dah buntu tak boleh nak kate ape..inilah penyelesaiannya

NA said...

Haah kepala Kak Wina selalu ting tong dengan pilihan.

-wina1979-

kura said...

terimaksih kak.

akak la guru Pembelajaran Jarak Jauh (PJJ) sy masa kini. cehh hahah

JIJI YU said...

hehe..dh bnyk kali jgk aku wat ni

maszull said...

salam mimi...nape kepala tu ting tong mimi....sesungguhnya Allah sentiasa ada di sisi kita hanya kita perlu berdoa padaNYA...:)

[sutera kasih] said...

terima kasih aimie sbb kongsikan doa ni :')