Friday, September 30, 2011

kalau ada rezeki kan...

Bismillahirrahmanirrahim..




Selepas saya post kat Wordless Wednesday 14 yang lepaih, macam-macam jawapan saya terima.. huuu. Baguih kome ni, bagi solution yang menarik dan tertarik.. hee..tingkayuuuuuu u guyyss!

walaubagaimanapun, baru tadi saya dah dapat jawapan sebenar untuk Wordless Wednesday 14 tu.. ape jawapannye?









my pren, or my classmate or my jiranmateee  telah menanyekan hal ini.. dan inilah jawapannye.. 

payung je? aiyaaaaaaaaaaaakk abang ALUMNI UTM yang tak berapa nak ensem ni, tak sporting aihh.. memang la PAYUNG JE pun.. huu.. kenangan tu.. ada lambang UTM + ALUMNI UTM.. huuu..

Awatla deme tak bagi kupon tu mase kat dalam dewan sebelom owang naik pentas terima ijazah kelmarin.. huuu..sob3.

Adakah perlu kembali ke UTM semata-mata payung ini? huu.. Adakah perlu sambung belajar kat UTM untuk dapatkan payung itu? Adakah perlu menjadi STAFF UTM untuk dapat payung itu?

haha. Okeh. dah merapu. Berdoalah, supaya ayah ada koje kat JB, boleh  la ye singgah sat kat UTM..

Walau ia sekadar PAYUNG JE, ye tetap bermakna dihatiku.. huu.. UTM dihati kuuu...



8 comments:

Iffah Afeefah said...

Payong je pon.

Oph g beli jela

NA said...

Tulah pasal kan Kak Wina pelik apsal la tak kasi waktu Mimito ada kat sana? Agaknya mereka ingat semua duduk dekat-dekat.

Aha payung pun ada nilai kenangan. Semoga ada sebab Mimito gi sana.

-wina1979-

Kancil 8349 said...

bestnya dapat payung...orang boleh nampak tu

ciK LyndaWawa said...

kehkehkeh..payung je pun.hahahahaha..lucula abg takk hansem........

JIJI YU said...

sediakan payung sebelom ujan rintik2

KaK LimAh Si SupiR said...

betol3..payong j p0nnnn..tp disebabkan kenangan, so, nilai dye sgt tinggi ^_^

ShErA said...

teringat payung poli dulu...

Kaca Lensa said...

xpe mie.. bley redeem smpai 31december ni.. hik2.. klw xleh kte bg leh gak.. huhu.. mse ang blik mmg plan nk g c2, skali lupa da... huk3.. sdey2.. ak xamek lg, sb transkrip kne sekat dek bendahari..=(