Wednesday, September 28, 2011

" Saya nak join Bloglist Panggil Aku Han "

Bismillahirrahmanirrahim..






dari duluuuuu suke follow belog iniii..heeeee.. so ye buat segmen niii..heeee.. sape dieee.. jom tengok! :


hee..jom klik banner ni eyh!


Ha..cek han soh komen belog die ni.. heeee.. sepanjang saya hikot belog ni.. dari tidak ketahui kejantinaannye, sehingga la dah tawu, sehingga pelbagai suke dan duke yang diketahui hanya secara tersurat, saya tetap suke isinye!

BUkan nak puji ke hape.. tapi kekadang luahan terus cek han ni kekadang membuka mata diri ku ini sendiri.. hee.. sekrang die dah nak jadi penulisssss.. heee...jom reramai bace hasil tulisan dieee!

jommm la joinn!

8 comments:

teha said...

selalu jugak bce belog die.. hehe

maszull said...

salam mimi...wah mcm best jer boleh mama join sekali x...:)heheheh....

Panggil Aku Han said...

alamak terlebih sudah puji nye...huhu..
ape2 pn thanks ye join..^_^

NasZ said...

wah..nak join gak.

MOHD NASER.com

Fara E's said...

join2 , hekhek

Ini Kisah Tia said...

han itu kah ???

ciK LyndaWawa said...

wah..dia dah jadi penulis?hebatlaaa..

JIJI YU said...

header die stylo..nnti la aku war2 kan kat blog