Tuesday, September 27, 2011

hari bahagia 23 tahun ~ siri [4]

Bismillahirrahmanirrahim..




Lagiiii-lagiiii cita konvo..heee.. Tak jemu maka tak bosan juga menaip, tapi tak tawulah kalo ada yang tak lalu nak membacenye kan? heee.. Maafkan saya.. tiada niat lain.. hanya mahu berkongsi rasa dengan kengkawan blogger serata dunia.. ecewah..serata malaysia je kot.. heeee...


Nak setori la sikit..kejadian-kejadian sebelom semasa dengan selepas konvo kan.. heee... Okeh.. ni nak bagi tengok ni :






okeh, yang kat atas ni adalah slide kad yang diberi oleh setiap graduan yang mendaftar sebelom konvo.. mase time saya tu, majlis start pukol 2, so, kene daftar dalam pukol 12pm-1pm.. So, mase daftar tu, dapat kad ni.. heeee..

Yang atas tu cover die.. isi die, tertaip name mimi lah.. heeee.. Nasibla sempat amik gambo mase dok boring-boring dengan segala canselor berucap.... sebab bar kod yang tertera kat atas kad ni akan discan sebelom kite naik pentas dan otomatik name kite akan tertera kat atas pentas bila time kite terima scrooll tu... Hee.. ade la jugak kenangan kan?









haaaa..ni adelah gambo sikit-sikit dengan member niii..heee..gambo sebelom masuk dewan, mase dok menunggu dalam dewan.. dan dah usai majlis.. Sumber gambo dari kamera sendiri dan kamera classmate udi..

heee...merinduiii saat tula aiii.. nak lagi boleh tak? hehehee...



8 comments:

Iffah Afeefah said...

Bole g sambg mster lak

H.J said...

aku tak nak join majlis konvo..hahaha..

JIJI YU said...

pdahal boring kan majlis tu

merahitujambu said...

tahniah dear...lepas ni nk sambung apa??

Ezad Skytech said...

tahniah3...lepas ni sambung belajar ke ataupun kerja dulu..hee~

KaK LimAh Si SupiR said...

sambung master..nt blh konvo utk master plak ^_^

NA said...

Mimito nanti terkenang je waktu konvo tu.

-wina1979-

SoLy SoLicious said...

waahh..TAHNIAH ya :)