Wednesday, September 28, 2011

SEGMEN : Lagu Ini ...

Bismillahirrahmanirrahim..





huiiihh..tengok je pekataaan laju..lelajuu nak joinnn nihhh..hehhee...suke beno teman dengan lagu-laguu nihh.. heeeee...

nak join klik banner tia comei ni awww ~


kalo cakap pasal lagu.huu..sungguh banyak lagu yang nak bubuh dalam entri ni.. Tapi nanti orang cakap mimi hantu lagu pulak kan.. heee.. so the selected song is :



Takkan Ada cinta yang lain ~ Dewa

Haruskah kuulangi lagi
Kata cintaku padamu Yakinkan dirimu
Masihkah terlintas didada
Keraguanmu itu Susahkan hatimu

Tak akan ada cinta yang lain
Pastikan cintaku hanya untukmu
Pernahkah terbersit olehmu
Akupun takut kehilangan... Dirimu

Ingatkah satu bait kenangan
Cerita cinta kita Tak mungkin terlupa
Buang semua angan mulukmu itu
Percaya takdir kita Aku cinta padamu

Akankah nanti
Terulang lagi
Jalinan cinta semu
Dengar bisikku
Bukalah mata hatimu..

Tapi mimi suke lagi version akak CT kite yang nyanyi...heeee..penah dengo tak? meh dengo lelajuuu kat video nihhh :



err..video ni..lagu awai-awai die bukan lagu Takkan ada cinta yang lain taw.. lagu die kat pertengahan video..heheheh...heeeee......ape lagiiiiiiiiiiiii joommm joinnn!!!

11 comments:

TwIstiEs*meSti Mau* said...

purnam merinduu pn,...bez..haha

Jue said...

ala kat ofis..xley maen vid tu nanti kantoi hahaha
ptg karang la bukak hihihi **hrp x lupe hihi

Panggil Aku Han said...

lagu ni best..huhu

jemput join segmen bloglist diblog ye ^_^

Kancil 8349 said...

lagu nie best....hehehe....Kancil layan berulang kali...

AzatLazat said...

nak teman nyanyikan pulak ke?
hahaha :P

diana said...

kurang dengar lagu jadi ni pes taim dengor..
heheheheh

ciK LyndaWawa said...

wah..jiwang..huhuh=]

Ini Kisah Tia said...

lagu ni jugak ada versi dewi2 .. Tia lagi suka dengar versi dewi2 . nanti try lah dengar .. memang best lagu ni :)

Alya Esprézzo™ said...

wohhh tak pernah dgr lagu niee..hehehe :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/09/ku-menanti-ku-menangis.html

~iz~ said...

rasa cam x pernah dengar lagu ni..:)

iz singgah dari segmen yg sama yer..:)

Fahz said...

lom penah dgr lagi lagu nie..tapi lirik dia best ek..:) dtg dr segmen yang sama..