Sunday, September 18, 2011

masihhhhhkah kau ingat, pada waktu itu...

Bismillahirrahmanirrahim..



10 perkara tentang mimi yang mungkin normal, haahahaa :


1) masih tengok cite antu disebalik celah-celah jari
2) masih malu nak tengok gambor sendiri yang diambil oleh diri sendiri, owang lain amik, malu gak kot..heee
3) masih ada "shenton" jadi teman mase nak errrrrr, tak leh gitaw, jangan tanye shenton tu ape =p
4) masih suke minum kopi, terutama kopi opah.. (kak ngah, boboi, kak long, bukan  yang opah ni, opah kepada opah ye..heee)
5) masih lagi TOMATO seperti dulu
6) masih lagi pakai jam yang dimiliki lepas dapat result UPSR 11 taon lalu..
7) masih tak berjaya memanjangkan badan..mmmm...
8) masih suke berangan sebelom tito =.=
9) masih belom berkahwin =p
10) masih belum sempurna menjadi manusia =]

Tak de keje je nak senarai..okeh, tengah tengok cite antu disebalik jejari demokk..heee..



8 comments:

ShErA said...

rajinnya update... shera paling tak suka citer seram...

NA said...

Wah dalam senarai tu, ada yang sama la. Macam ambil gambar tu. Segan. Berangan waktu tidur. Waktu nak tidur tu la ada idea untuk blog tapi bila bangun idea tu dah hilang. Sama no 9 tu gak. Sama tak panjang.

Ok itu yang sama. Kalau cerita hantu tu Kak Wina dah berani tengok sorang-sorang.

-wina1979-

kura said...

shinton tu hape?

tomato tu mksudnya apa? jwb jwb. jgn tak jawab. sat lg sy dtg sini lg ye. Eheh! haha

aimie amalina said...

@ ShErA :
kikiki..x de keje shera =]
heeee..takot gak eh?



@ NA:
waaaaaa
ni dah expert tgk cite antu kak wina nihh
heheheh
aiyaaaak
byk same eh..sungguh kite serasiii..hihihihi





@ kura:
ahahaha

sengall ni budak =p

shinton: ka owg kate jgn tye =p
tomato : montel lagi comel =]

kura said...

alala. kedekot ilmu wo akak ni. haha

woo. rasanya montel je. comel? yeke? eh! hahah

ok. thx menjawab kak. haha

Iffah Afeefah said...

Tkg tmn org g tndas ke

oph kpd opah? Woww

kotak bulat said...

hehehe..bykk gak yg sma ngan kb. malu la... :P

Kaca Lensa said...

hik3.. aimie masih seprt dlu tp disebalik itu ada perubahannya kita xnmpk... emm.. =P