Monday, September 26, 2011

hari bahagia 23 tahun ~ siri [2]

Bismillahirrahmanirrahim..




waaaa~
25 september di lalui tanpa sebarang entri lessOn sekalipun ye..Huu..maafkan mimi.. kerana dek kekangan masa yang menghimpit jiwa ini..ecewahh! tapi betol, mimi tak tipu..huuu~

perjalanan hari ni :

bekpes dengan famili >> check out hotel >> jenjalan JB >> lunch >>solat >> hantar barang kat bilik member sat >> keluar pi antaq famili kat epot >> balik U balik >> rest kejap >> member ajak pi turun tapak pesta agak beramai >> stay sane sampai 12++ sebab ada puisi >> balik >> mandi >> on lappy >> tadaaaaaaaaaaaaa!

heee~ kaki dah macam hape dah..so makne nye soh ==> zzzZZZzzzZZZ
heee...sebelum bersurai ~


3 harta remaja yang perlu dicari : 
PENDIRIAN, KEBERANIAN, ILMU 



selit gambo classmateeeee~ 
SEP 2007/2011
Sarjana muda Kejuruteraan (Elektrik-elektronik perubatan)

nuuunite!

16 comments:

Kancil 8349 said...

Kancil dah buat entri sal hadiah lily...dia autopublish...nanti kancil bagi url nya....terima kasih banyak2

Cik Eka said...

wahhh sibuknya mimi..

hehehehe

suka part yg last tu..

harta remaja.....

take care mimi

ciK LyndaWawa said...

ramainya classmates..=]

Zul Fattah said...

Tahniah.. hehe

Iffah Afeefah said...

bizinyelaaaa


sian 'sayang' opah keseorgn haha

Iffah Afeefah said...

bizinyelaaaa


sian 'sayang' opah keseorgn haha

JIJI YU said...

junior aku tnaya ape perasaan konvo..aku jawab ada rasa macam akad nikah dgn apak mertua

KaK LimAh Si SupiR said...

bahagia nya mimi dh konvo.kaklimah nk konvo jgk ^_^

Niena Pengembara Ilahi said...

hari bahagia :)

kwn akak ada bca puisi.. dia dari somalia. nama dia Saeed.. cousin akak pn konvo sama gak :D

maszull said...

salam mimi...wah penuh dgn xtvt moga sentiasa menjadi seorg yg ceria n ramah...

luv u dear...:)

kura said...

oh! akak amik kos ni ke? haa dulu ada apply. tp utem gak yg sangkut. heheh

Lea Isnawi said...

yeah! dh konvo

Paris Lipton said...

congrate gal~

anismelon said...

ceria je semua..hehe..mse konvo best kan

Jue said...

congratz dear..best dok jumpa smua coursemate ngan classmate kan

Kaca Lensa said...

nasib nmpk gak muka di c2... hehehe...