Thursday, September 22, 2011

huk3, sesape boleh tolong tak?

Bismillahirrahmanirrahim..





huwaaaaa..ase nak teriak jek!
T________T

nak buka tengok belog sendiri tak boleh, nak buka belog owang lain pun sama..
nanti ye kuar mende ni :




nak buka dashboard bole..
dah siap post entri
nak tengok entri sendiri tak boleeeeee
waaaa =(
nape?
ada sesape boleh tolong ke ni?
huk3..



14 comments:

NA said...

Ramai sangat pakai ip tu kut?

Boleh set semula ip lain tak?

-wina1979-

Iffah Afeefah said...

Tak retilq

Santri T.P.I.N.I said...

tukar IP adress kepada yg automatik...gi dekat network conection pastu tekan kanan,amik propetis pastu cari internet protocol. klik du kali dekat situ pastu amik obtian an IP adress automatically dengan obtain DNS sekali..pastu klik ok

msredcheesecake said...

Da ok ke? Msred tak reti...maaf...

BERT said...

alamak cik adik.. tak reti plak pasal mende tu.. tak dapt pon kat sini

Paris Lipton said...

kalo jd kt kite, kite tnya awk eh...hehe cpt2 fixed...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

ala....kasiannya...yob pun tak tahu

JIJI YU said...

ni dah tahap pemes amos dah ni

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe..biasanya la..kekadang dia dmm,cuba clear apa yg patut dlu

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe..biasanya la..kekadang dia dmm,cuba clear apa yg patut dlu

Nadzirah K. said...

sorry,x boleh nk bntu la...:)

SweetLikeWhat said...

kalau jadi kak akak nih taktau jugak..huhu :)

[sutera kasih] said...

akak pun tak reti dekk..kenapa jd gitu tu?baru baca komen SANTRI tu..tu ka solution?

kura said...

ntah. kalau akak tanya mak sy, mak sy pun blur. heheh