Wednesday, September 7, 2011

bole tak kalo nak berangan cam ni?

Bismillahirrahmanirrahim..



University of Dublin by ~ zanydu

Sebuah univerisiti terkemuka
yang menempatkan jutaan bloggers dari serata ceruk pelusuk celah hiruk pikuk mana-mana lingkungan kat dunia ni..

Ada puluhan fakulti atau nama lain, sekolah : sekolah blog GOSIP, sekolah blog AGAMa, sekolah blog CINTAN, sekolah blog SAINS dan TEKNOLOGI, sekolah blog PUISI..huiiihh..tak dapat nak disenaraikan, terlalu banyak jenih sekolah aih..

Ada perjumpaan setiap sesi sekolah blog antara satu sama lain...

Semua student nye mengusung segala  jenih kecanggihan teknologi,cek lappy, tab2 segala tab, ipad ke ipid ke.. dari perlbagai jenih, baik dari harga ratus sampai harga jutaan hengget...

Setiap sudut, nampak semua bloggers mengadakan perbincangan sesame seindiri, bagi memantapkan hasil karya memasing...cukup masa, sume bloggers bentangkan blog masing-masing..sume owang dengar, dan bagi kritikan membina..hmmm... =]

Mana yang dah senior tolong junior..mana yang junior ada ilmu baru..kongsi dengan senior gak.. huuuuu..

Uni yang penuh dengan taman-taman berunsurkan alam yang indah..pelangi kat mane-mane jek.. huuu..bloggers siap dok ateh pelangi mase wat assigment yang lecturer bagi...supaya dapat ilham baek punye..

huuuuu.....

nampaknye mimi makin merapu..haaha..gare-gare memotong cili kering yang nak direbuih..dan akhirnye muke kepedihan..kepanasan...hahaha..kene tunggu saya jadi Menteri Pendidikan la ye..saya akan tubuhkan UNi..heee..tapi kene ada supporters la kan?
sape nak support? sile senyum sampai tinge!hehe =]


9 comments:

SweetLikeWhat said...

nice entri..kalau adelah u untuk blogger..hebakk.. :)

Wanz Mejuez said...

Kalau lah ang jadi perdana menteri kan bagus.... ahahaha Malaysia negara pertama tubuhkan Universiti Blogger Malaysia secara langsung.. ahahah best2

hamzah ian said...

tgk bangunan pun dah hebat.. wow

aimie amalina said...

@ SweetLikeWhat:
hehhe
moh kite doa sesame!=]




@ Wanz Mejuez :
hahahaha
ang kene la support aku..kompem jadi nye

heeee..best!





@ hamzah ian:
kikiki
tu bakal je tu..hehehehe

BERT said...

hehehe boleh la cipta untuk blogger uni punye.. leh skolahkan mane2 blogger yang kadang2 kurang etika kan kan kan

[sutera kasih] said...

wujud ke Uni cam gitu dek?haha

Kakkoii said...

Damnnn~ Aku nak daftar kalo betul2 ada haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahh , gile ah kalau ada UNI macam tu . best siuttt :D

aimie amalina said...

@ BERT:
weeeee.tepat sekali!hhihihi




@ [sutera kasih] :
weee.
bakal diwujudkan kak!=]




@ Kakkoii :
hahaha
tggu gue jadi menteri pendidikan ye
hahha




@ tia @ Ini Kisah Tia :
tersangatla bes kan?
hehehe