Wednesday, September 7, 2011

i love u?i hate u?i love u?i hate u?i love u?i hate u?

BIsmillahirrahmanirrahim..



White Shy Guy by ~ Echorus  





huu
dari kelmarin dok pikir
nak buat ke tak nak
nak ke tak nak
nak ke tak nak
huuu..
kang buat owag kata 
"nak ikot orang la tu.."
"eleh..ngengade la tu.."
"orang buat, die pon nak buat gak.."
huuuu..
kalo ikot cakap orang..
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sampai mati pon tak de nye kemana kan?
huuu..
tak pon mimi je pikir cam tu..
huuu...
tapi berkira-kira lagi nak buat ke tak..
sementara masih ada masa ni..
kang dah tak de mase..
gedik-gedik pulak nak buat kan?
huuu..
kene berpikir lagi la sehari due ni..
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
@___@

*penin, ada mesin urut pale blog tak?hehe*








13 comments:

Ku Azhar said...

i...i..i....larik!!!!!

Wanz Mejuez said...

ahaha apa yang pening nya ni awak.. =)

pi mkn ubat tuuu..

aimie amalina said...

@ Ku Azhar :
hahahhaha
nak pi manooooooooo




@ Wanz Mejuez :
huuuu
penin la...aiyoooo
ubt pon x lut..=p

Dzarief Zuhdi said...

nak join penin bersama bleh?? hehehehe

Gelugoq said...

hak.. hak.. hak
title yg style!

sleeping_maniac90 said...

pening psl pe nyer mocik ??? hehehehe

Paris Hilton (M) said...

jatuh cinta ler tewwww hikk

sergeant keroro said...

gapo ni pah?? :P

NA said...

Pening buat apa eh? Hoho banyak fikir tu. Apapun asalkan Mimito rasa baik, buat jer. Takyah kisah orang kata apa. Hehe.

-wina1979-

Kakkoii said...

rilek2 sudah.. haha lantak r orang nak kate tiru ke ape

[sutera kasih] said...

aimie pening fikir ape ni?hehe

aimie amalina said...

@ Dzarief Zuhdi:
hahhahaah..bole2..sile2 =]



@ Gelugoq :
weeeeeee =]




@ sleeping_maniac90 :
penin..
x tawu nk buat ke dok..heee



@ Paris Hilton (M) :
hahahaha
x la cek paris =p



@ sergeant keroro:
penin la boboi..huuu



@ NA :
huuu
baek akak!kene dgr ckp akak ni..heheh



@ Kakkoii :
hahhaa
okeh..tgh meng rilek kan pale =]



@ [sutera kasih] :
penin la
nak buat ke x kak..huhuhu

Asyikin said...

buat je, takyah fikir benda lain. hihihi