Monday, August 1, 2011

dari LenSa Seoul = 6

BIsmillahirrahmanirrahim..


~ weee..
dah siap terawih ke kome?
alhamdulillah, 2 kali sudah berterawih an...bagi exersice sikit mentega2 dalam perot ni..heee..bagus kan solat terawih tu..
selain dapat pahala, insyaAllah,
sekurang-kurangnye dapat merelaxkan kekacauan perot yang dok bergaduh angkara kemasukan ahli2 baru dalam perot cam nasi la, laksa la, duyan la, ABC la cendol la..heeee
so..beso hikmah nye an2?

heee~ dah lame x cite..ni nak sambong cite pasal Seoul..heee..cam ne la owang kat korea pose an..huhuhu.. Gambo2 ni saya amik dari kamera akak kayu saya aka cik Siti:
.
.

.




weeee..okeh,,dah lame x cite pasal seoul, ni cek mimi mai nak cite..weeee~

1) nampak x makanan war ne konen tu?okeh kalo x nampak cile gune mikroskop, fokos macro nye lens okeh!heeee..NI sebenarnye desert dari arab, bile cite kat mak, kat sini pon ade, dibuat dari tepung suji+kekacang cam almond, Mule makan, pehhhhhh sakit gigi kot..Maneh nye cam darah manis tunangan owang..ceceh~ tapi lame2 makan, sedap sebab ye lemak2..heee..kat sane banyak makan makanan arab..


2) heee..dan lagi amik salji yang jatoh ke pokok mungee tu...heee..jakun weh..x penah tengok salji..

3) ha..ni duet2 syiling yang ade gambo2 owang2 ternama di Seoul, kalo x salah owang yang penah berjasa la...hmm..kalo salah soweee eh..banyak sangat nak flashback nak hengat balik..hehhee

4) hee..ups, tu bukan boipren saye ye! harap maklum..tu...student Malaysia yang belajo Kat Korea University..sebenarnye mungkin cik siti nak fokus kat tulisan belakng baju tuh..hee..hamek jela dengan badan2 owang tu sekali..heee


5) okeh..yang seterusnye gambo patung yang seakan sedang melutut tapi x macam melutu..huuu~ ha..cam tulah..heee..sejarah ye x hengat tapi gambo ni di ambil sekitar kawasan istana dolu-dolu kat Seoul

6) okeh, tu sign board kat Dongguk University ann.. Kami kan dari cos medical electronic~ peh..teknologi biomedic dorang mang superb..
kawal tb dengan anak mata kot..hohohohoho..
sangat exel!


7) hehehe..ni gambo rumah2 tradisional yang diambil diperkarangan Dongguk University.Huuu..suke sangat dengan reka bentuk..Aii..napela LK aku dulu x exel..heeee..ape ntah mimi mengarot nih..


weee~ okeh! next jalan2 nanti mimi cite lagiiii!
tungguuuuuu....







4 comments:

JIJI YU said...

ko dah pernah pergi sane ek

aimie amalina said...

@ JIJI YU:
iyolah pokcik!
under GOP =)

hira said...

KOREA! nak ikut lagi~ hahaha :D

aimie amalina said...

@ hira:
weeeee~
jom HIRA!!!!