Saturday, August 6, 2011

maSiHkah ada RuaNg untUk ku

Bismillahirrahmanirrahim..

aduhai..
bila di jengah kembali..
bila diingat kembali..
mungkin adakah lagi..
lorong-lorong untuk menemui nya kembali..
aduhai..
temui apakah?.
.

.

.
.
.
.
.
.
.
.

.



jumpe ni jugak:


dan hasil akhirnya beginilah :




tadaaaa!...mesti rase nak tikam jek bile bace title tapi sebenanrnye, x de kene mengena pon..kikiki.Sabaq na..Tapi seyes la...bile lagi nak jumpe bende2 kat atas ni. Rindunyela. Gambo ni di ambil waktu amali Lab PBL ( Project Based Learning). Weee..dalam lab ni...setiap orang dibahagikan kepada grup2 berkaitan. Setiap grup akan menyelesaikan project masing2 dalam masa sebulan. WUU...yang payohnye lab ni..lecturer hanya guide je. Kire deme takkan tolong 100%, dalam 20% cam tu jek. Yang lain sume kuaq dari akai students la..pehhhh~ pecah pale jek tiap kali Lab..hihihi.. Pecah2 pale pon~ saya dah nak convo bulan 9 ni, insyaAllah, cam x caye pon ade..kikiki~ x ada apa yang mustahil kan?

bole x nak main2 lagi dengan wayar,kabel, ECG,osiloskop. power supply segala sume?wuwuwuwu.. Rinduuuuuuuuuu T______________T







7 comments:

Suhaili Sarif said...

terorrnyaaa diaa...huhu

maszull said...

slm aimie: wahhhh wayargirl ke ni...coz apa aimie ambil ni...:)

muz said...

wah awek wayar ne.. hehe

Cik Sara said...

boleh2x..nak kami mainkan ke? pastu post kat blog untuk tatapan cik mimie? hehehe..

aimie amalina said...

@ Suhaili Sarif :
ne de kak..kiki..bese2 je ni =)



@ maszull:
wassalam mama
ehehe..
medical electronic eng mama =)



@ muz:
hahahaha =p



@Cik Sara:
hahahaa..boleh2!
utk melepaskan kerinduan =)

Ezad Skytech said...

pening tgk wayar banyak2 ni..hee~

aimie amalina said...

@ Ezad Skytech:
hehhee
penin lag otak memikio =p