Wednesday, August 10, 2011

cRy me A riVer

Bismillahirrahanirrahim..






Your bridges were burned, and now it's your turn
(It's your turn)
To cry, cry me a river...~

weeee....
hahahaa.. sejak akhir-akhir ni suko pulok den mengepos video-video ni an..weee.. Dulu dan sampai sekarang pon suke beno dengan lagu ni..Huuu..Lagu je okeh! Video die kureng sikit sebab banyak yang HOt-chicks..hahaha

fuuuu..Tadi punye beLog-beloG swimming, JUmpe nih --> haii, mai la klik saye!
huuuu..gi bace dulu pasai apo na..sangat la sesuai dengan Jiwa saya..Kiki.. KOme bace kome suke x?
hahha..Mimi sukeeeeeeeeee sangat! hahaha

Sebab air mata kawan kariB saya! =.<

Lumrahnya kawan karib perempuan adalah air mata. X kesah la kental macam mana jiwa dan raga nye sekalipun, die masih lemah. jiwa dia lembut lagi basah, Cume kuat x kuat jek die nanes. Heee. Kuat maksud di sini  bukan kuat nanes sampai satu taman perumahan dengo.. Tapi kadar kekerapan menangis tuu..

Saya penah dengar owang cakap:

Sekalipun tiada air mata yang kelihatan di pipi wanita itu, hatinya lagi lebat mengalirkan air mata...

HUUU...betol dok?
saya ase cam betol! NI pandangan saya lah.. SEbab mende nii berlaku dalam kehidupan saya. Mak, walau cam mana susah pon keadaan nya, dia takkan mengalirkan air mata depan anak-anak die, tetapi, saya tahu..dalam hati die, selebat-lebatnye air mata tu turun seakan tamo benti dah..Tabah kan seorang mak tu? sayang mama ketat2 taw!

Air mata yang dirembeskan itu adalah suatu anugerah yang tuhan bagi kat sumeeeee manusia tu. Kalo x de air mata..naya woooo..! 
Air mata adalah kekuatan yang kita sendiri takkan tawu kewujudan akan nya suatu hari nanti...so, be appreciate it!
Air mata, nampak cam comei jek Tapi membawa kesan besaaar untuk sume. 1 orang nanes, haru biru sume 1 kawasan. Tol dok?

Kuasa air mata, tak cukup 1 page ni nak urai... =.<




8 comments:

Iffah Afeefah said...

Skong opah

wlaupun tak terzahir di luar tapi di hati?

aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah:
wuwuwu
hanya tuhan je yg tawu kan kak ngah..

AzatLazat said...

euwwwww
justin timberlake?
hahaha

olololo
jangan minum ayor mata tu dah la ye
hehehe

aimie amalina said...

@ AzatLazat:
hahahaha
jeles ke?
alololo..ayaq kat umah byk kot!

AzatLazat said...

ha kantoi sudah
banyak minum ayor kat rumah rupanya
hahaha

ceh takde keje ke nak jeles
justin timberlake?
hahahha so gayish

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
lo..minum air jage kesihatan la cek azat!
hohoho..kotla..x dpt sore sedap cam die =p

asiah_Li said...

yup..saye setuju..weee~

aimie amalina said...

@ asiah_Li :
heee..kan2 =)