Thursday, August 4, 2011

mimi LoLo buaT mU

Bismillahirrahmanirrahim...



alhamdulillah~
wee..cam mane?
dah 4 ramadhan ni kome ade ase pape ke?
nak pitam ke ape ke?
hehehehe..arap baek2 aja sik..hehehe
okeh..ni nak gitaw jawapan soklan entri yang INI..

hehehe..agak2 kome saya nak tolong adik saya buat ape eyh?
weee..
tengok title pon dah tawu an..weee..
.
.
. kalo search kat google...akan kua mende alah ni...
.
.
.
.
.

.
.


sumber: Google


weee~ ni adalah sejenis mimi Lolo..hehehe..donut kat Big Apple yang namenye mimi lolo..
comei an?
raseee nye pon comei..
kikiki..
adakah saya akan menolong adik saya untuk buat mende comei ni?
weeee~
no2..
bek saya keje kat Big Apple jek kalo cam tu an..
hehehehe..
saya buat mende yang lagi comei daripada mimi LoLo yang ini..hehehe..
apakah?
.

.
.
.
.
.
. kikikiki..

.
.
.. tadaaa!


inilah 
MiMi LOLo yang dibuat Tadi..heeee:



heeee,,,ni2..ni lagiii..tengok ahh:



heee..ghope kat luo..ni ghope kat dalam pulok..:


weeee~
walaupon x cantek mane..ok lah kan?
hahhaha..cikgu Pendidikan Seni untuk form 3
form 3 pon ade pendidikan seni eyh?lupe ah...kene wat mende lah ni plak tu...huhu..layaaan aje lah~
kikiki...

deme kene buat kotak bar coklat tu..
so..kene buat name coklat , pengenalan coklat, name syarikat, logo halal, dan tarikh lupot..

heeee...sebab akak nye yang banyak tolong
adik name kannye,
Mimi Lolo..ehehehe..
coklat mimi lolo..
so Pas ni boleh wat BEKAS coklat Bar sendiri ye..
coklat BAr?
oooo..kene p belajaq dulu la aihh~
weee..
okeh..tia utang duet raye dengah akak okeh!
hehehe

sayang adik nye pasal~ weeee



4 comments:

aiman said...

oh.. mimi lolo.. isi la coklat sekali.. hantar kedah..

aimie amalina said...

@ aiman:
hahhaha
okeh!kene mantapkan kotak dulu ah..hehe

mr.ninja ^___^ said...

ccreeeeeetttt...pprreeeeettt..kikiki

aimie amalina said...

@ mr.ninja ^___^:
aiyaaaakkk!
uit..nak ceret ke?hahahaha