Sunday, August 7, 2011

PHD

Bismillahirrahmanirrahim..



heeeee~
ringan kepala dah mandi..nantok2 tadi pon dah gahib pi mano ntah.kikiki.biarkanlah dia hilang ke mana, nanti malam sila mai balik ye,saya x mawu jadi insomnia lagi T___T


okeh, PHD?
waaa..itulah yang saya idam-idamkan juga, menyambung pengajian ke peringkat itu, wuwuwu, tapi berjuta-juta sunkist jugak pikir, mampu ke nak hamek PHD tu, weee..mungkin someday..
cepat atau lambat jek kan..

TAPI!

weeee, saya x maw PHD yang lagi seko nih!huh! syuh2! Baru-baru ni saya merasakan ada human yang seakan ada PHD tu kat saya, huk3, tapi tak pelah, manusia kan? x de sape yg sempurna. Saya pun penah gak rase PHD tu tapi kalo boleh x nak lah show OFF sgt tahap PHD tu, takot nanti ada demonstrasi serang saya pulak.heee..

so, cam mane nak buang tahap PHD ni..eh..tawu dok ape ni?

PHD yang petame tadi tu = Doc of Philosophy, kiki
PHD yang kedua ni = Perasaan Hasad Dengki

okeh, kome-kome, cam ne kite nak menangani sekiranya ada owang PHD dengan kite?

1) cool sudah..Biaq pilah kat dia, die nak hangit ke hangut ke..Pi lawan pon wat lenguh muskel2 gusi jek kan..

Wind Sails on Cool Bay by ~ PORG


2) lawan balik?no2..nanti ada perang mulut rioh sekampung pulok..So..senyummmmmmm lebaqqqq, seolah-olah merasakan tiada apa yang berlaku..wat deee jek! Mungkin si PHD akan bengang lagi dan x berdaya nak PHD lagi.kikiki. Gado2 baling bantai x pe..kiki

Pillow Fight by ~ superdot


3)tulih kat ketas.." aku KOAAAAAATTTTTT"!  besaq2 pastu tampai kat cermin..dan jerit koatt2 sampai mak soh diam, diam lah..kikiki..sure release nye! =.<

Shout It Out Project by ~ ihatecollege


4) kalo yang ni mimi paling suke.ape die? jommm pi jenjalan! sambil berpoya-poya...ups....bukan dengan skandal..tapi dengan mama..ke..adikk ke..abah ke..ommma! jom pi sopin aye nakkkk.sekarang2!!!kiki =.<

travel by ~ bustavshica

5)kalo die PHD sampai x mo kawan dengan kite, x pelah...rilekk jek..1 pegi...1000 lagi in waiting list nak kawan!hehehe..sebab tu blogging ni one choice release tensi dan dapat ramai kawan.adek beradik ke..adek beradiik?sesape yang bertuah la..kikiki

My Friend Fluffy by ~ CHOMP


Moge saya dan kome-kome dapat menangani masalah owang yang PHD dengan kite ni eyh!heeee.. Jiwa kacau tol kalo ade owang nak PHD nih..

jangan luPe juge..Berdoalah semoga tiada apa kemudharatan berlaku pada kita dan keluarga ye..PHD mungkin bole membawa kepada pertumpahan hemoglobin2...ayoooo~ minta jauh la kan..

Moge pose ini membuat kita sentiasa muhasabah diri, PHD hanya mengundang DERITA bukan BAHAGIA..



20 comments:

Iffah Afeefah said...

erk mknenye opah sgt popular

ramai nk jeles ngn opah ai ni

opah mood ke laut lg

Iffah Afeefah said...
This comment has been removed by the author.
aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah:
ahaha..ne de owg popular..yg x popular tu yg kedengki tu..huhu

ayooo..kak ngah..asal malam ke laut je ye..meh2 ke darat meh..

[sutera kasih] said...

sape PDH kt adk akak ni..cer gtau, akak marah kt org tu hehe

akak pun teringin nk ada PHD, tp nk smbg master pon akak lemah smgt dh..aduhhh

syarifahsidrus said...

bahaya ada phd kann

Freaky said...

phd yang x baik tu jangan diambil :D

Ezad Skytech said...

Phd yang 1st tu best..
tapi PHD yang 2nd tu yang kurang best..bahaya tu..

sergeant keroro said...

tido jela, xde rase phd, hehe :P

aimie amalina said...

@ [sutera kasih]:
kikiki..
xpe kak..biarkan luncai dgn labu2nya..heee
weee...samelah kak..kikiki




@ syarifahsidrus:
uuuusshh..bahaya bangat!



@ Freaky :
betol!nyah!


@ Ezad Skytech:
heee..betol..sokong 200%



@ sergeant keroro:
boboi!
asek titon je..heheh =p

Lea IsNaw! said...

kalo PHD ni
ramai kot yg ade.
hehe

maszull said...

salam aimie...nak sambung amik PHD mama setuju sgt2 tapi kalau ada PHD yg lagi satu hindarkn lah...:)

aimie amalina said...

@ Lea IsNaw! :
belambak kan..kiki


@ maszull :
insyaAllah mama..
wuwuwuw
sgt berharap nak smbg tapi tulah..wuwuw

Cik Sara said...

hahaha..kelakar kamu..bila tahun pula saya bersajak.. Ni tetiba minta duit, apa cer?? hahaha

aimie amalina said...

@ Cik Sara:
kikiki..tu bersajak ah tu
oklah..berbahasa jiwa basah..
ha..hamek ko..
kiki..saje la..akak kan keje..kiki=p

NA said...

Mimi biar jerla orang PHD tu. Penting kita jaga diri dan hati kita.

Wah nak ambil PHD (1). Semoga berjaya. PHD ni macam lari marathon jer. Hihi.

-wina1979-

aiman said...

amik phd yg baik jer.. yg satu lg abaikan..

aimie amalina said...

@ NA:
wuwuwuw
jenuh nk kumpul auaq peluh amik PHD yg 1st tu.,,hehe
betol kak..jage hati..jage diri =)



@ aiman :
haiiiit! =))

CikMiMiey said...

bulan pose jgn ambek PHD !!! ingatttt!!! huhuu

aimie amalina said...

@ CikMiMiey :
baeeeekkk!
haiiit!

Kaca Lensa said...

haha.. ak pilih no 2!!! biaq pila dia nk PHD ngn kita, yg penting kte bahagia an adk kayu.... =) senyumkan jek... hahha..