Tuesday, August 9, 2011

proNouciaTion

BIsmillahirrahmanirrahim..




*lalalallaal..kukikukiki..weeee...huuuuuu*  (bunyi tone mesej yang agak comel,bukan cam tu..alah..lebih kurang ahh kan..x bole nak taip..baby tu nyanyi cepat sgt..hahaha).

..
.

..
.
.

 " ha...amy CAT (disebut dengan sebutan cat, cat umah tu..bukan CAT = kucing) mesej ni akak"
..
.
.
.
.
 time tu tengah solat...x khusyuk den sebab mak jerit kuat sangat sampai terpikir, "amy CAT, sape plak tu...aku ade order cat  nak cat umah sebab raye ke.."hohohoho. Pas abis solat..pi tengok nfon..
" makk..bukan CAT la CHAT, ina boh name die pon, CHAT, ala, chating, tu...ade ke mak sebot CAT..hahaha,,,adoi mak nih.."

mak gelak jek..ayoooo... mungkin "H" tu dah ilang kat balik2 kornea mak..kikiki.. ayooo.. Mak2... 

Nasib member mesej? kalo boipren mesej, agaknye, ape la yang mak nak jerit tu..hohohoho.Kantoi sudeh!toink.Pitam 2 minit..  weeee.. =.< 




11 comments:

Fad said...

hehehe...org tua biasala...confirm pun jadi kompem..keh3

Iffah Afeefah said...

mak otai

bia je slah

jnji yakin

NA said...

Wah-wah ada boifren rupanya dak ni :) Ehem-ehem

-wina1979-

diya said...

biaselah tuuu kite tua nnti cmtu jugakk. hehe

aimi adilah said...

fuh mak bce kn mesej?? hbs lh... ahhahaha :D

aimie amalina said...

@ Fad:
heheh..
tula cikgu..smp anak pon dah join same =p


@ Iffah Afeefah:
hahah
rock bebeh! =p



@NA :
errrk..akak!hahhaaa =p



@ diya :
heee..bakal2 kite nih..hehe

SITI NOORNADIYANA said...

biase lah tu. nenek yana pon kadang2 ikot jugak kalo kitorang cakap "sorry" ke apa ke. tapi pelik sikit lah bunyi. :)

cik najihah said...

hahaha...akak paling x suke mcg yg terlalu mcm tu..gone nak sebutnye haha

aimie amalina said...

@ SITI NOORNADIYANA:
nenek moden...hee =p




@ cik najihah:
hahahah..beselah najihah...aii..ponin den..kiki =p

sergeant keroro said...

atok?? XD

aimie amalina said...

@ sergeant keroro :
aiyooo..budak ni x abih2 atok.. =p