Monday, August 8, 2011

" Segmen : Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina "

Bismillahirrahmanirrahim..


weee~
cam dah lame x bersegmen.ecehh..lamee ke..hohohoho..oklah..saje meluang2 mase...menjoin segmen cek LuLu comei nih..heeee.. JOm la JOIN SINI




weeee...
x tawu nape..suke beno dengan header baru cek Lulu nih..sebab kaler biru kot..kiki..dan tulisan die yg bulat2 di samping katon gegel yang comei tuh..heeee..

Cek lulu soh tulih pape.,.hahaha..

x tawu nak tulih ape sangat. Bile mai banyak cakap..banyak jek nak tulih..kikiki. Cume nak cakap..Alhamdulillah dengan perkembangan belog "kerana lily" yang tidak lagi  suram cam dulu..kiki,,mungkin sebab kehadiran pengkomen2 dan pengunjung2 tegar ann... Wee..nanti nak buat speech besaaaaaaq kat pengkomen tegar dan pengunjung tegar..
weeee..maceehhh!


ok.Fullstop..kiki =.<


13 comments:

Kancil 8349 said...

Salam...

Datang dari segmen yang sama

Semoga blog ini menjadi blog ini menjadi blog pilihan lulu...good luck

aimie amalina said...

@ Kancil 8349 :
wassalam cek kancil..
wee..
gud luck untuk cek kancil juge!

Niena Pengembara Ilahi said...

skang ni akak xsmpat nk join segmen, kepala ni masih rasa bius lgi hehe

fiq. said...

selamat bersegmen aimie,
aimie pon rajin hupdate, subab tu lah dah tak suram =]

aimie amalina said...

@ Niena Pengembara Ilahi:
ayooo
ciaan die
x pe kak..byk lagi segmen akn dtg nih
yg pntg akak kene bg sihat betoi2 k!

aimie amalina said...

@ fiq. :
wee..
maceh fiq..ye
dgn kehadiran kamuu juge! =)

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

aimie amalina said...

@ Gen2Merah:
weeee..
ceceh...
ya..maceh2 gen2 =)

Panggil aku Han said...

wah aimie pn join...sama2 gud luck la kite heheh :D

aimie amalina said...

@ Panggil aku Han:
weee..
sesame gud luckkk!

CikMiMiey said...

belog akak sentiase comel di mate sy ! hihihi *hug*

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :D
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)