Friday, August 12, 2011

sol..soL...soL..

Bismillahirrahmanirrahim..



Fly by~ TTM77



ase cam entri hari ni x de soul la..Sol3..hahaha..x tawu lari pi manooo.. Pueh dh cari..Tapi x jumpe2 gak..Banyak jek bende nak cakap..Tapi masih x de soul. Entri yang x de soul umpama entri yang kosong yang di publish semata-mata sebab dah soh tekan publish kan.. weeee...aitoooo~

x sihat kah?emmm ye kot..x sakit luo..sakit dalam. kikiki.. Macam-macam.. Ada sesape bole bagi ubat sakit SOUL x? heeee...

x de mood?emm..ntah..mood cam hokey jek..Petang tadi jela kot..tapi ase cam dah setel jek menyelenggarakan mood nih..heee..orang hepi tetap nak hepi walau sedih ann?emm3..

x de idea? Banyak je ase nak tulih kat entri nih..hee..tapi tulah..bile x de jiwa..ye jadi cam jejari jek dok ketuk ketek tapi mr.brain pi LOndOn ciTy nuh..hee..x syoklah..nanti owang mai bace pon, terus tekan "X" kat ats nuh..huu..tamo2..

x cukup makan? Cukup jek..ri ni buke bihun sup+teh tarik buatan sendiri..emm mungkin x cukup tarik kot..sebab tu x de ummpphhh! peminat teh tarik saya pon kurang rini..(sape je pon, mak dengan tia jek..hahaha)..yela2..sok tarik bagi panjang siket..heee..

aiii..x tawulah nape...mungkin nak kene p lompat bintang sampai 100x gaknye bawu hokey kot.Hee..x pelah...cek mimi akan  cube berSOUL hokey!fightoooo-oohhh!




8 comments:

Freaky said...

x de mood ke ? nanti elok la tu.. benda ni biasa la terjadi :)

aimie amalina said...

@ Freaky :
haiiiit...hehe..dah nak hokey!

NA said...

Biasa kadang takde perasaan. Kak Wina selalu gak camtu. Kalau takde jiwa (mentang-mentang pencarian jiwa) selalunya Kak Wina fikir diri dan sambil-sambil buat hal lain macam jalan baca blog orang supaya terhibur dan datang kembali jiwa tu. Ha bagus gak lompat bintang, lompat bulan ke :)

Selamat mencari jiwa tu eh tapi jangan lama-lama dan cepat-cepat cari.

-wina1979-

Iffah Afeefah said...

teringin nk publish surprise

tp apakan dye

kene tggu entry br ni tamat tmph dulu huhu

aimie amalina said...

@ NA:
hahaha..so..kene p jalan-jalan cari jiwa la ni..heee...nak buat entri la sat gi..kiki..tanx akak wina!
jom lompat bulan!



@ Iffah Afeefah:
aiyaaaak...
apakah..pat la kak ngah..x yah tggu kol 5..hahah

maszull said...

salam mimi...

kenapa ni mimi mcm x bersemangat je sakit ke...

mama doakan semoga sol yg mimi cari tu ditemui dgn segera...

aimie amalina said...

@ maszull:
wassalam mama=)
wee..insyaAllah mama..
tanx mama!heee..

sergeant keroro said...

jangan tido lagi, hehe XD

soley soley :P