Friday, August 5, 2011

ai abg..perli ke?

Bismillahirrahmanirrahim..


wuwuwuw..
tadi mase tengah sibok2 pilih ayam percik madu
seko..eh....seketol je..tapi kongsi dengan adik,weee...:
.
.
.
.

"ha..abg..nak yang peha ni ye..satu je.."
" okeh...yang mane.."
"yang ni bang..."~ sambil tunjuk peha yang dikehendaki
"okeh"
.
.

"satu je ke dek..cam x cukup je satu ni abg tengok..beli la banyak lagi.."
"erk...satu je bang"
(hamboiiii..tawulah aku gemok...nak soh owang beli sume ayam percik die ke?hohohoho)
"satu jela bang,banyak2 kang x abih..."
"oo..yela"~ sambil gelok2 besa....
.
..

eeeee..sabo jela..
wuwuwuw..x tawulah die nak berguro ke hape an..
hahaha..bole plak mase die cakap sengih2..gelok2..aii..'nasib la pose..
hehehe
sabo2..
tengok air katira..terus cool~ x jadi nak marah..kikiki
aii..memacaamm..


"dugaaan..mimi, bersabaq la annn
mungkin die nak guro
tapi tang gelak tu mang x bole blah!
hahaha..cam memerli diriku yang gemok ni..
wuwuwuw"


11 comments:

Cik Bell said...

haha..sabor je la mimi..
bell klu tgh ronder2 mana nak beli then tiba2 ada lelaki tu ckp.." kak mai sini kak!",.perghh.."tua sgt ke muka aku nie"..tak jadi teroih nak jejak gerai tu.haha..choyy~

aimie amalina said...

@Cik Bell :
hahahahha
chooyyyy~
kikiki..tula..tamo g dah kan..heheheh

CikMiMiey said...

hahaha ... ayat bodekkk !!!
takpon abg tuh nak usha kak mimi kottt ... *wink !

mr.ninja ^___^ said...

kahkah..ayam golek ada,aym percik ada,ayam madu..mai bli adik..1 xcukop..kikikiki

aimie amalina said...

@ CikMiMiey:
hahahhaa..
x de nye nak usha akak mimiey uitt..heheheh =p



@ mr.ninja ^___^:
hamboooooiiii..
nak jadi geng abg tu ke ha?
hahaha =p

[sutera kasih] said...

hehe bkn perli lah, dia nk aimi habiskan peha tu, dpt abg tu plg awal hehe

kotak bulat said...

hehehe...dia tak perli tu..peniaga mmg nk lakukan lg brg dia.. :)

Ezad Skytech said...

nak bagi cepat habis tu..tu yg tanya mcm tu..heee~

aimie amalina said...

@ [sutera kasih]:
hehehehe..
tula kot..gune cr cam tu...aitooo




@ kotak bulat:
hehehe..tula..
sje jek kan..=p



@ Ezad Skytech :
hehehe...memcm la peniage nih..

AzatLazat said...

nak join abang tu gelak boleh
hahahaha jangan marah

tak baik buruk sangka kat abang tu
dia suh beli lebih sebab dia kan berniaga.mesti la nak untung
-ajk bekap abang jual ayam percik

hahahahahahahahahahahaha

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
bukanla buruk sangka..
gelak semacam jek
ha
macam kamu gelak tu la..hohohoho =p