Saturday, August 13, 2011

"Kalau Time Puasa je MESTI.."

Bismillahirrahmanirrahim..



haaa..x pasal2 aku JOin segmen nih sebab mengata owang (ala..die jeles ah tu..hahahah). Weee..x pe aih...cek aimie mang suke join segmen2 nih ha..Heeee..
segmen ape?

.
.
.
.
v



hokey kOme klik je link tu kalo nak join eyh!

Wuuu..x sabaq dah nak cito nih..kalo pose je mesti:

1)sahor ahhh
ini harussssss! suke sangat bangon saho..hahaha..sebab suke makan kot.kikiki..Ish2..bangon saho bukan semata-mata makan hokey..lebih mengikuti sunnah dan ambil berkat ramadhan, insyaAllah :)

2)ade meNu laksa
kikiki..dari kocik sampai ke besaq, menu wajib yang mesi ada adalah----> LAKSA, dan officially dah dapat gelaran antu laksa..heee

3)baLik UmaH
wee..dulu pose sume kat asrama...kalo x balik umah sendiri kat sabah pon..balik umah tok..harusss..walau sekali je..mest nak balik gok.bebuke dengan opah! ;)

4)niAt
hhihihi..mende wajib kot..Harusss la buat. Kalo x niat..x sah pose..rugi3.. so..jangaaaan lupe niat!

5)x nak ramadhan tu berakhir
heeee...kalo mase kecik, nak cepat2 abis 30 ari tu..tapi bile dah besa ni.semakin bertambah bilangan hari pose tu..semakin sayuu je ase..Jumpe ke lagi ramadhan taon depan? wallahua'alm..


weeee..tulah serba sedikit kalo pose je mesti buat blablabla..heeee.. So..nak kene TAG owang nih..huuu..yang bertuah adalah :-----> Sara cHan!





11 comments:

AzatLazat said...

padan muka tu la mengata orang lagi
hahahaha
kuat makan betol ye
jom laksa kuale the best
tak nak try ke?

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
oooo..balas dendam heh!hahah.
dah lebih dari try dah cek azat oiii..

Iffah Afeefah said...

mne atok ni

grrrrr


opah rajen join

Sukma Bintara said...

heehehheehhe~~~~~~~~~~~

aimie amalina said...

@ Iffah Afeefah :
hahaha..sabo la ye syg =p




@ Sukma Bintara :
pnjg heheheheh ye..kiki

Cik Bell said...

hahahaha..niat puasa mmg wajib...klu tak puasa sia2.hehe

aimie amalina said...

@ Cik Bell:
kan3?hihihihi =)

sergeant keroro said...

yeke?? ingat ke mesti buat kuih raye :P

~mUh4mM4d**F4dhL1 said...

thanks join sama..:D wah, peminat laksa rupanye...hehe...salam ramadan juga...:D

peachippo said...

kalu tym pose je mesti ingat nak tido sampai tgahariii...opppssss,,hehehhe :P

CikMiMiey said...

kalo puasa je misti nak mkn lauk2 peberet yg besh2 .. huhuuu ~