Sunday, August 7, 2011

seLePas 11 tahon

Bismillahirrahmanirrahim..



waaaaa~ nantoknyela..0.0
tapi tu sume takkan menghalang cek mimi nak menaip satu entri..gigigii..(gelak spesis ape tu..hoohoho). Okeh. x de ape-apelah yang gempak.Cume nak cite memori terindah..weee~ Sume owang mesti ade memori indah kan? jangaaan tipuuuu!mesti adeeee nyeeee!

saya jugeeee! >______<


seorang kawan yang asalnya kawan gitu-gitu jek masa tadika.. pas tu boleh kate jadi musuh gaklah sebab saya selalu ejek die "pendek!pendek!" kikiki. Okeh, sekarang aku yang pendek.hamek ko..sape soh ejek kan.hahaha. Okeh, enuf. Pas tu, dok x lame, kami terputus contact sebab saya pindah sekolah. tuptuptup...

.
..
.
 JUmpe balik kat Fb..okeh. Masih, blur,,"ooo..mamat ni ke..okeh add jek". Dok x lame, mase tu otak pon tengah tingtong, kikiki, kawan yang di babaikan2 tu tetiba ajen plak komen-komen dengan saya sebab nye? sebab saya wish besday die jek pon.hohoho..x sangka bole becite panjang lebo cam gerabak keteapi..kiki..standard la owang peramah.. =p

.

.
 okeh..tu x mencabar lagik.haha. dan yang paling mengharukan..setelah x dapat jumpe selame 11 taon itu, die datang..jeng2..die datang jumpe saya, hantar saya kat epot, sebab semata-mata nak jumpe saya.wuwuwuwuw T______T Mase tu ase cam besalah dan terharu dan ase cam nak tejun laut.wuwuwuwu.. Die kene balik kampung time tu, tapi entah la ape yang hasot2 die suh pi jumpe saya, maka ditakdirkan jumpe selepas 11 taon itu..~ weeeeee...jumpe die x sampai sejam msalah nye, dan one more, sampai kene saman kot!hahah..tula bawa moto x hengat dunia..segala lampu habeh dilanggornye semata-mata takot x sempat jumpe..weeee..ase sangat besalah T_____T.Seyes. sampai sekarang ase besalah..

.
.
.
.
 Alhamdulillah, sekarang masih berkawan. Dan harap x putus contact lagi. Awak! jangan marah saya ejek awak pendek dulu ye, sebab saya dah dapat tulah nye, wuwuwu..
the Most memorable thing~




7 comments:

AzatLazat said...

pendek pendek
(kutuk cik aimie)

amboi jiwang2 pulak dia
ha ada pe2 ke ni?
(kepak kepak gebung gebung x3)

makan nasi minyak la lepas ni
hahaha

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
hhahha
aminnnnn =)
doa lebey skit azat ye!

AzatLazat said...

ada orang dah dilamun cinta!
wah wah wah
untung la
so sweet
:)

Iffah Afeefah said...

untungla de y syggggg

erk jeles ng opah

ni ke atok kami ehem3

sergeant keroro said...

ni atok ke?? hehe XD

[sutera kasih] said...

akak x penah lg jumpa kwn time tadika kt FB..sebab x ingat nama & muka hihi

aimie amalina said...

@ AzatLazat :
hahahaa..saya mang suweeeeT!


@ Iffah Afeefah :
opah kan syg cucus sume..wee
atok ape ni? =p



@ sergeant keroro:
aiyaakk
ni lagi...atok ape boboi =p


@ [sutera kasih] :
aiyakkk..
akak kene makn scott emulsion lagi nih!hehehe