Thursday, August 11, 2011

yeye, dah siap baJu aye KIte

Bismillahirrahmanirrahim..





ehem3.
uhuk3..ai..nak tercokik dok batok3.. ni....hehehe...nasib la x leh minum ayo..kalo x lame dah togok ayo kat peti aih..heeeee..

weeh2!
nak tanye ni..dah siap ke baju aye...hamboiii..bawu pose ke-11 dah cite baju ayeee..heee..Standard la.mak joyah gosip2 dengan mak semah..weeewitt!hehehe...

nak bagi taw ni..
baju ayee kite dah siap..semalam.. PAgi nih dah hamik dah..heee..Suke sangat..nak try payoh plak..Nak tunjuk kat kome dulu..heee..cantek ke huduh..heee..

.
.

..
.
.
.
.




tadaaaaaaa!
cantek x?heeee..tema tahun ni..emm..sebenanye x de tema..tapi hantam jelah..asal lawo..heee..sepasang gitu dengan kaler sekup, dangan kasot lagi..kikiki..
Mimi tempah kat WANIE ha..hee..x tawulah die hamek tempahan lagi ke x..X dah kot..yela..mane dan owang nak jahit baju dah nih..Baju yang ade pon x siap lagi aihhhh.~

He..ye bagi Free jek..Baek kan diee..?kikiki..bulan pose ni..cam nilah..wat amal jariah..x tedekot..buat baek..kikiki..Tanx cek Wanie sebab susah2 siapkan baju kurung saya, menepati dengan tudung yang simple jek gitu..heee.. 

I loVe it! X sabo nak pakai..Tapi boleh ke nak pakai? kikiki =.<





p/s: sejak bile aku pandai pakai blusher nih?hahaha,antam jela.yg penting comei!weeeee

19 comments:

AzatLazat said...

heh gedik betoi.hahaha

nak jugak wanie oi
tak aci la bagi kat mak cik ni je
huhuhu

aimie amalina said...

@ AzatLazat:
huh! jeles kan..=p

AzatLazat said...

:P
takda masa nak jeles heh
bluekk
kakaka

sergeant keroro said...

hehe XD

sama warna lah opah :P

Panggil aku Han said...

wa comel...heheh..

aimie amalina said...

@ AzatLazat:
hahah..x de mas g men jejauh =p



@ sergeant keroro:
waaahh!
sedondon la dgn boboi cucu opah =p


@ Panggil aku Han:
wee..comei an cek han!

fatin syahirah :) said...

blusher kuning pun bolehh :P haha

fiq. said...

wah, meriah tahun ni,kunin ..

aimie amalina said...

@ fatin syahirah :):
hahaha..janji cunnn =p



@ fiq.:
wee..meriahhh2 =)

peachippo said...

hehehhehe..besnye die..
tapi kalau baju siap awal pom jagan tersalah raye awal pulak ye..hehehhe

aimie amalina said...

@ peachippo:
aahkan..
hahha..nnti over excited!kikiki

Suhaili Sarif said...

opah bila nak bg kak long baju raya/

Puteri said...

kite pon dah beli baju raya..beli yang ready made je..

cik najihah said...

pewit...cun nye huihih

Iffah Afeefah said...

warghhhh igt baju raye betul

Bidadari Syurga said...

aik... byk rupanya entry adik yg akak terlepas pandang...

izyan yasmin said...

comelnyaa dia :)

aimie amalina said...

@ Suhaili Sarif :
hahah..tunggu opah keje k =p



@ Puteri :
heee..seng kan..x pe..yg pntg selesa =)



@ cik najihah:
hehe..macehhh!



@ Iffah Afeefah :
hak3..kak ngah tetipuuu =p



@ Bidadari Syurga:
hihi..terlalu byk menaip kak..kiki




@ izyan yasmin :
wee..comel an jiran kamu ni!hehehe

[sutera kasih] said...

tunggu akak dtg mood nk lukis, akak buatkan aimie k :)