Tuesday, September 6, 2011

i"am super duper tuper COOL hokay

Bismillahirrahmanirrahim...


Queen Freddie Mercury Art Card by ~ *kevinbolk


"weh..aku cakap dengan ko ah..." ..."oo....yeke..aku ingat ko cakap dengan joyah tadi.."  ~ grrrrrrr.. ase cam nak cubit pipi member sowang ni lelaju...Tiap kali owang tanye die, wat toyeeeeeeeeeeeeeee jek.. Adeh... =.=

Masalah jugak owang yang yang sangat SUPER DUPER COOL ni kan? heeee.. Satu kebaikanye menjadi owang yang SUPER DUPER COOL ni ye takkan super super bizi bodi, takkan SUPER DUPER COOL nak pi humpat-humpat owang kan, sebab die hanya dok dalam ZONE COOL die jek..

HUU... tapi masalah gak kalo ter lebih SUPER DUPER COOL ni, sebab tak hamek tawu langsung hal ehwal keadaan sekeliling, sampai bomba mai siram api sebelah umah pon tak sedaq, payoh la lagu tuu...

As the Conclusiuuuoonnn = super duper COOL in the rite time hokeh! bagus jadi owang cool ni..tapi kurang bagus bile terLEBIH POWER COOL.. ngeee..


12 comments:

sleeping_maniac90 said...

tp kan kalo laki cool nmpk sgt macho hahahaha

NA said...

Betul tu takleh lebih-lebih 'sejuk' sangat :)

-wina1979-

aimie amalina said...

@ sleeping_maniac90 :
heeeeeee
yezzza!sokong ahhh..hahahah

aimie amalina said...

@NA:
weeee
betol kak wina..
sedg2 aje =]

Paris Hilton (M) said...

chilllaxxxx,
byk ade idea awk tulis ek...

aimie amalina said...

@ Paris Hilton (M):
hahaha
x dela...tulis aje paris =]

Cik Asma BLuppy said...

ok.. i'm cool. cool = sejuk.. haha

aimie amalina said...

@ Cik Asma BLuppy :
hahaha
ni sejuk betoi ke ni?

iMBobo said...

iMBobo cool tak?hehe *tetibe je* be cool ok! :)

FasiHaH SupiaN said...

dah terlebih cool lah tue =D

Ezad Skytech said...

terlebih COOL pon tak boleh jugak...heee..hal dia..tu yang susah..:)

aimie amalina said...

@ iMBobo :
hahahah
cooool abis ah=p




@ FasiHaH SupiaN:
sape?
akak?hehehehe




@ Ezad Skytech:
betol!
yg sedg2 je kan =]