Tuesday, September 6, 2011

lessOn 64

Bismillahirrahmanirrahim..




Huuuu...dikala orag lain tengah sibuk dengan urusan memasing, heeee, cek mimi pula sibuk baru nak berceloteh kat belog sendiri..hahaha....

Gud moning+gud afternooon sumenyeeee ye! Moge semua isi perot kome dah di isi dengan makanan-makanan yang mengenyangkan..hahaha..weee...cam saya, bangon pagi terus makan nasi sebabnya, bekpes+lunch=brunch! bes kan?hahhaa..langkah berdiet kembali..heee

dah-dah, asek merepek jek, jom kite tengok lessOn rini :


huuuuuu....gado,gado, gado...huuu...asal naik sore je nak gado...asal gado jek naik sore.. tapi sedo tak kite, tu sume perbuatan yang dibenci oleh tuhan kite?

huuu..ye, mang tak dapat dinafikan, kita manusia, hamba yang lemah, sesungguhnya dengan mengingati diri kita lemah tulah membuat diri kita selalu dekat dengan Dia kan?

Bila darah dalam badan dah mule mendidih, tak semena-mena, sore pon ikot join 2x5 same berubah tone dari low kepada high.. dan seterusnya, ehem-ehem, kome pun tawulah..

Sebab tu, dari mula sore tinggi >> gado >> kalo kurang bernasib baik lagi, ada la berlaku pertumpahan darah.. Nauzubillah.. Ingat nyawa bole beli kat kedai 2 sengget ke? huuuu.. Barang di ingat..tika marah mule dah berada separas kepala, maka bawa-bawa la duduk, bertenang..coool bebeh coool, tarik napas dalam-dalam..insyaAllah, akan reda segala yang hot chick dalam badan tu kan?

Lepaih tu, amik wudhuk.. ase cam hot-hot lagi... pi tido nuh... huuuu.. Senang kan? so.. sebelom nak pi tabuq kata kesat, nak pi lempaq maki hamun marah orang, bek pi tidoq dulu okeh! =.<

renungan diri sendiri jugak niiiii..heeee... wallahua'lam..


p/s: sibuk isi e.jos.ums ni..hihihi


5 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

tgh marah nie... nk pi tidoq la... ^^ hehe

AzatLazat said...

gaduh jom
kakakaka
:P

aimie amalina said...

@ Niena Pengembara Ilahi :
weeee
jom tidoq..hahaa =]




@ AzatLazat :
hahaha
pakcik..jgn cbr aii =]

syakey said...

kalau gado ngn adik bradik,takpe la kann. sbb xsah xgado. XD

aimie amalina said...

@ syakey:
heee
gado2 mnje x pe..hihihihi =]