Thursday, September 8, 2011

dari LenSa Seoul = 10

Bismillahirrahmanirrahim..








weeeee..bertemu kembali dalam sesi jelajah korea..heeeee.. ni dah sampai ke sesi jelajah yang ke 10 gitu...
Huuu..sampai bebila la dok ingat percutian bersama kengkawan ku..heeee..Kali ni just gambor simple jek..

Okeh..yang petame yang gambo patung comei yang memakai hanbook..heeeee..Comei gile kot..tapi saya tak terbeli la pulak sebab dah terlalu banyak souvenir yang dibeli kan..heeee..dah tak cukup duet meh..Next time, insyaAllah dengan hanbook tu mimi beli, buat baju aye..hahahaha..

Okeh..sebelah nya tu, gambo gedik jek, buat STAR, heee..nak tunjuk pakai sarung tangan comei sebelom bermain ski..heeeee.. Ntah bape harganya, huu..nak main skinye pasal, mimi pon beli la..hayoo..duet owww duet..cepat je melayang kan?huhu..

Yang gambo bawah tu peta kampus Korean University yang sempat dihamek semasa berjalan-jalan sekitar korean University..Heeeee... Peta UTM aku ade hamek ke tak eh?aiyaaaaakkk~hehe


Yang sebelah nye tu, ehem-ehem gedung igauan wanita kot..Heeeee.. Terdapat pelbagai jenis sutera la silk la , cotton la original made in Korea..Heeeee.. dan mimi dah beli satu untuk mak. Harganye?emmm..mimi bagi taw dalam mata wang korea la ye..heee.. 90++ rib won..huuu..convert sendiri la eh..hehehe.. Mak nye pasal kan.. Dapat la mak wat baju kurung dari sutera korea untuk raye ni..heeee.. Tapi mang lawa seh!hehe..

KOme nak dengar lagi tak?kalo nak dengar mimi nak edit gambo lagi..heee...JUmpe lagi!



12 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

memula dlu akak igt mie dok sana :D

aimie amalina said...

@ Niena Pengembara Ilahi:
hehehehe
lawok je akak..

NA said...

Seronoknya. Banyak betul gambar Mimito ambil sampai leh buat bersiri.

Nasib baik Mimito beritahu tu sarung tangan. Ingatkan but kasut tadi.

Aha teruskan siri Korea (cewah macam cerita bersiri). Eh jangan lupa tunjuk kain yang dibeli dengan dah dibuat baju kurung.

Wah banyak permintaan Kak Wina :)

-wina1979-

aimie amalina said...

@ NA:
weeee
byk gile kat gambo smp x muat hard disk
hahahaha
adohai...heee..x pe kak..sy okeh aje
insyaAllah nnti sy tunjukkan eh..hee
spesel utk akak =]

Abhamz said...

salam, pandang ke timur....

Kakkoii said...

bestnye p seoul... nak cenderahati!!!

Luqeem™ said...

pergi korea ke? bestnye..bln 12 ni nk pegi lg korea tp x bleh..:(

klu 90 ribu kre rm270 je kn?

Paris Hilton (M) said...

wowwwww nk ole2ole silk!!!

Gelugoq said...

wahh! korea, jom pergi :x

sergeant keroro said...

jeles ngan opahhhh :P

aimie amalina said...

@ Abhamz:
>________<



@ Luqeem™:
aiyaaaak
nape x bole pegi?
aah..lbh krg la..hehehe



@Paris Hilton (M) :
weeee
bole2..mai jmp sy dulu =]



@ Gelugoq:
aiyaaak
joooommm!=]



@ sergeant keroro:
aiyaaak
tamo jeles boboi
nnti kite pi ye =]

kura said...

90++? mahal yoo.